Njezina strana priče: Na Netflix stiže dokumentarac o Pameli Anderson
Njezina strana priče: Na Netflix stiže dokumentarac o Pameli Anderson

Njezina strana priče: Na Netflix stiže
dokumentarac o Pameli Anderson

Kraj siječnja gledateljima na Netflix donosi uvid u život jedne od najpoznatijih plavuša svih vremena – Pamele Anderson. Dokumentarac u kojem je naraciju preuzela sama glumica nudi nam njezinu verziju priče o vlastitom životu. Životu koji je često percipiran isključivo kroz prizmu koji su o njoj kreirali vodeći mediji. “To je Pamela Anderson. Javno vlasništvo”, riječi su kojima je u službenom traileru najavljen dokumentarac Pamela, a Love Story.

pamela anderson

Moderna Marilyn Monroe

“Želim preuzeti kontrolu o narativu [mog života] po prvi put”, otkriva Pamela namjeru koja stoji iza ovog dokumentarca. U njemu je otvoreno progovorila o svim životnim usponima i padovima, a poseban naglasak je stavila na ljubav. U ovom filmskom ostvarenju imamo ju priliku vidjeti zamišljenu, samozatajnu i ranjivu, dok se osvrće na karijeru u kojoj je bila jedno od najprepoznatljivijih lica na planetu.

Među temama koje su posebno zanimljive široj publici, dokumentarac Pamela, a Love Story donosi i analizu slučaja “sex tape”, kada je snimka njezinog odnosa s tadašnjim suprugom Tommyjem Leeom postala medijska senzacija ( i prije nego je ta fraza i službeno postojala).

Pamela, The Love Story
pamela the love story

Pamela, ljubavna priča prema sebi

Razlikuje li se prva Pamela od Pamele koje poznajemo s naslovnica? Ili su one dvije potpuno različite osobe? Odgovor na ovo pitanje krije se upravo u ovom dokumentarcu, no on je kao i niz puta do sada ostavlja gledateljima da sami donose zaključak. “Morala sam napraviti karijeru od komadića koji su ostali, ali ja nisam djevojka u nevolji”, priznaje Pamela, dodajući kroz smijeh: “Dovodila sam se u lude situacije… i preživjela ih.” Uz svjedočanstva Pameline obitelji, dokumentarac donosi ekskluzivne dnevničke zapise i kućne videe.

Dokumentarac na Netflix stiže u utorak, 31. siječnja, a najavni trailer donosimo u nastavku:

Foto: Profimedia, Netflix

Učitati još
Zatvori