Ovih sedam filmova gledat ćemo idućih sedam jesenskih dana koji su pred nama

Ovih sedam filmova gledat ćemo idućih sedam
jesenskih dana koji su pred nama

Ne želimo biti negativni, ali sudeći prema prognozama tjedan pred nama bit će onako pravi jesenski. Hladnije s kišom, ne mora nužno biti loše ako si dobro organiziramo vrijeme. Ušuškavanje u dekicu i onaj cozy mood ipak je omiljena aktivnost kada dolaze hladniji dani. Mi smo pripremili maraton od 7 filmova koje možete gledati svaki dan, a koji će vas potaknuti da uživate u jeseni.

When Harry Met Sally

Film koji možemo pogledati uvijek, pogotovo zbog predivnih jesenskih pejzaža jednog od najposebnijih gradova na svijetu. Poželjet ćete odmah kupiti kartu za New York.

Knives Out

Film rađen prema noveli Agathe Christie, držat će vas napetim od početka do kraja.

Mona Lisa Smile

Priča o mladim djevojkama koje pohađaju Wellesley koledž i sanjaju o bogatim muževima i udaji, promjenu u njihov mali svijet unosi nova profesorica povijesti.

The Village

The Village je američki igrani film snimljen 2004. u režiji M. Nighta Shyamalana. Po žanru je kombinacija horora i psihološke drame. Radnja je smještena u izolirano američko selo u 19. vijeku, čiji stanovnici žive naizgled idiličnim životom, ali su u strahu od tajanstvenih, bezimenih čudovišta koje žive u okolnim šumama i čiji je sam spomen tabu.

The Goonies

Priča o skupini djece koja traže legendarno blago dobila je kultni status radi svojih nezaboravnih scena.

Rushmore

Rushmore američka je tragikomedija iz 1998. koju je režirao Wes Anderson. Radnja se vrti oko 15-godišnjeg učenika (Jason Schwartzman) koji se zaljubio u dvostruko stariju profesoricu iz drugog razreda, u koju je pak zaljubljen i bogati vlasnik čeličane (Bill Murray).

Dan in Real Life

Steve Carell je hit u bilo koje doba godine, ali ovakav #dramedy” film idealan je za ušuškavanje pod dekicom.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori