Ovaj vikend bingamo novu sezonu showa ‘Glow Up’
Ovaj vikend bingamo novu sezonu showa ‘Glow Up’

Ovaj vikend bingamo novu sezonu showa
‘Glow Up’

Na Netflix je u petak 19. kolovoza stigla nova sezona popularnog britanskoga televizijskog showa ‘Glow Up’! Vizažistica Val Garland  i make-up artist Dominic Skinner po četvrti puta preuzimaju ulogu strogog žirija. Njihov zadatak nije nimalo lak jer će među deset mladih talentiranih vizažista trebati odabrati onog koji će se okititi laskavom titulom najbolje mlade nade.

U osam epizoda showa ‘Glow Up’ imat ćemo priliku vidjeti i neka dobro poznata lica beauty industrije, uključujući influencera Mannyja MUA i modnog fotografa Rankina. Voditeljsku palicu ove sezone po prvi puta preuzima televizijska prezenterica Maya Jama.

Premisa natjecanja je vrlo jednostavna: kandidati dobivaju zadatke koji testiraju njihovu kreativnost, tehničku potkovanost i sposobnost brze prilagodbe. Mnogi od njih će svoj talent po prvi puta imati priliku pokazati široj publici. Za pojedine kandidat to će ujedno biti i prva prilika da svoj rad pokažu na drugim modelima.

Put prema tituli najboljeg mladog vizažista odvest će ih na modne piste, televizijske studije, redakcije prestižnih časopisa i filmske setove. Kandidati će dobiti priliku kreirati look prigodne za različite situacije, od modnih editorijala do cirkuskih predstava. Pritom će se okušati u različitim make-up tehnikama, uključujući 3D prostetiku i specijalne efekte. Budući da se ipak radi o reality programu, drame i sukoba neće nedostajati.

Foto: Unsplash, Instagram

Učitati još
Zatvori