Ovaj mjesec bingeamo: Od serija koje gledamo s prijateljicama do napetih psiholoških drama

Ovaj mjesec bingeamo: Od serija koje gledamo s prijateljicama do napetih psiholoških drama

Već smo zagazili u veljaču u kojoj gledamo nove filmove na Netflixu, ali i nekoliko interesantnih naslova na raznim streaming servisima. Prošlog su tjedna izašla poprilično iznenađujuće nominacije za Zlatne globuse koji su nam također dobar orijentir što bismo mogli pogledati. Ipak, ako imate osjećaj da ste baš sve već izbingeali – donosimo vam potpuno nove serije koje će nam učiniti veljaču još kraćom, a dolazak prvih toplijih dana bližim.

Firefly Lane

‘Firefly Lane’ adaptacija je popularnog bestselling romana autorice Kristin Hannah. Vodi nas nas putovanje kroz 30 godina prijateljstva između Tully (Katherine Heigl) i Kate (Sarah Chalke), dvije žene koje pratimo od njihove 14. godine do 40-ih u kojima navigiraju kroz uspone i padove u brakovima, karijerama i vlastitom prijateljstvu. Iako jedna krene putem karijere i novca, a druga odabire brak i majčinstvo, ostaju bliske sve do jedne finalne kušnje.

Behind Her Eyes

Producenti serije ‘The Crown’ na Netflix donose novi uradak ‘Behind Her Eyes’, nastao po romanu Sarah Pinborough. U fokusu je Simona Brown, samohrana majka koja ima novi posao asistentice psihijatra Toma Batemana. Njih dvoje započinju aferu što će uzrokovati niz spletki – jer Tom je oženjen za Eve s kojom je Simona sve bliža. Ljubavni trokut eskalira na jeziv i gotovo supernatural način.

Crime Scene: The Vanishing At The Cecil Hotel

Za ljubitelje true crimea 10. veljače pristiže dokuserija ‘Crime Scene: The Vanishing At The Cecil Hotel.’ Serija istražuje poznati slučaj Elise Lam koja je nestala u hotelu u Los Angelesu. Smrt 21-godišnje studentice nikad nije razjašnjena, a zloglasni hotel povezan je s nizom strašnih zločina.

Ginny & Georgia

serije-u-2021.-godini-Ginny-and-Georgia

Veliki se hype stvara oko serije ‘Ginny and Georgia’ koju strani mediji nazivaju mračnom verzijom kultnih Gilmoreica. Radnja prati majku i kćer koje sele u novi mali grad kako bi dobile novi početak. Međutim, stvari ne idu glatko kao što su se nadale i uskoro će se mlada Ginny morati suočiti s istinom o prošlosti svoje majke Georgije zbog čega će se njihov odnos sasvim transformirati. Serija nam stiže 24. veljače na Netflix.

Snowfall

Vraća se izvrsna serija ‘Snowfall’ sa svojom četvrtom sezonom. Drama smještena početkom epidemije „crack“ kokaina u Los Angelesu 1980-ih i njegova konačnog radikalnog utjecaja na kulturu kakvu poznajemo. Priča prati brojne likove se putovi nasilno spajaju. U četvrtoj sezoni, privukavši pozornost cijele nacije, losanđeleska policija preusmjerava ozbiljan novac i resurse u „rat protiv droge“. Protagonist Franklin bit će prisiljen izaći iz sjenke kako bi pokušao vratiti kontrolu nad svojim poslom i okončati rastuće nasilje među uličnim bandama prije nego što se razvije u sveopći rat. Nova sezona stiže 25. veljače.

Small Axe

John Boyega nedavno je proglašen najutjecajnijim muškarcem po izboru GQ magazina, a sad ga imamo priliku gledati u novoj seriji na HBO GO-u. Antologijsku seriju “‘Small Axe’ kreirao je i režirao Oscarom nagrađeni redatelj Steve McQueen (’12 Years Of Slavery’), a ona pripovijeda osobne priče o londonskoj zapadnoindijskoj zajednici od kraja 1960-ih do sredine 1980-ih. Serija je već dostupna na streaming servisu.

Tell Me Your Secrets

Na Amazon Prime stiže psihološka dramska serija ‘Tell Me Your Secrets’ u kojoj glume Lily Rabe, Amy Brenneman, Hamish Linklater i Enrique Murciano. Fokusira se na tri glavna lika koja proganja i veže kompleksna prošlost. Emma je mlada žena koja se suočila s ubojicom, John je bivši zatvorenik koji želi pronaći iskupljenje, dok je Mary majka koja želi otkriti istinu o svojoj misteriozno nestaloj kćeri. Njihovi se životi prepliću na neobične načine, a ubrzo prestaje biti sasvim jasno tko je pozitivac, a tko negativac. Serija izlazi 19. veljače na Amazon Primeu.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori