Ovaj mjesec bingeamo: Vraća se španjolska hit serija, a stiže i nova Netflix priča oko koje vlada hype

Ovaj mjesec bingeamo: Vraća se španjolska hit serija, a stiže i nova Netflix priča oko koje vlada hype

Nadamo se da nam svibanj napokon donosi pravo proljetno vrijeme i vikende u prirodi, ali zasigurno ćemo tijekom tjedna pronaći vrijeme za opuštanje uz laptop ili televiziju i neki od omiljenih streaming divova. Posebice zato što nam ovaj mjesec donosi brojne interesantne nove serije ili one sezone do kojih smo odbrojavali. Okupili smo priče koje jedva čekamo pogledati i oko kojih se već diže hype prašina…

Who Killed Sara

serija-Who-Killed-Sara-Netflix

Bez previše promocije i najavljivanje, serija Who Killed Sara pojavila se krajem ožujka i postala mnogima guilty pleasure za pogledati pred kraj dana. Druga sezona ponovno u fokus stavlja Alexa koji se sad sprema osvetiti smrt svoje sestre nakon što je pronašao odgovornu osobu. Međutim, njegova sestra nije živjela onako kako on mislio, štoviše, u drugoj sezoni morat će se suočiti s istinom o vlastitoj obitelji. Nova sezona izlazi 19. svibnja!

In Treatment

Emmyjem nagrađena dramska serija In Treatment vraća se sa svojom četvrtom sezonom. Dobitnica Emmyja Uzo Aduba igra glavnu ulogu terapeutkinje u središtu priče, pronicljivu, empatičnu dr. Brooke Taylor. Nova verzija serije smještena je u današnji Los Angeles i dovodi raznoliki trojac pacijenata na liječenje k Brooke kako bi im pomogla snaći se s raznim modernim problemima. Pitanja poput globalne pandemije i nedavnih velikih društvenih i kulturnih promjena pozadina su rada koji će Brooke poduzeti, baveći se uza sve to i komplikacijama u privatnom životu. Serija dolazi u ponudu HBO GO-a 24. svibnja.

Halston

Ryan Murphy niže seriju za serijom i hit za hitom, a Halston je posljednji novitet koji izbacuje na Netflix. Nakon Ratched koja je dugo stajala na ljestvici najgledanijih serija na streaming divu, pristiže nam serija s Ewanom McGregorom u glavnoj ulozi! Glumačkim izvedbama ovog glumca uvijek se veselimo, a uskoro ga gledamo u ulozi modnog dizajnera koji se probio na svjetsku modnu scenu 70-ih i 80-ih. Priča nas vodi u vrijeme izgradnje njegovog luksuznog brenda i uspona, u vremenu kad se svakodnevno družio s ličnostima poput Lize Minelli i upoznavao se s modnim svijetom. Međutim, kad njegovu kompaniju preuzmu korporativni biznismeni, mora se svim snagama izboriti da ostane relevantno ime na modnoj sceni. Serija dolazi na Netflix 14. svibnja.

Lucifer

Posljednja sezona genijalne serije Lucifer izlazi 28. svibnja. Radnja ponovno prati odličnog Toma Ellisa u ulozi Lucifera koji se nalazi na prekretnici nakon što se njegov otac, odnosno Bog, spušta na zemlju kako bi živio običan, ljudski život.  Drugi dio pete sezone crne komedije i drame zaokružit će priču o Luciferu Morningstaru, vragu koji je nezadovoljan svojom pozicijom u paklu i na samom početku serije odlučuje napustiti svoje carstvo kako bi otišao u Los Angeles i pokrenuo vlastiti noćni klub.

Jupiter’s Legacy

Netflix se baca u svijet superheroja još jednim TV naslovom. Jupiter’s Legacy temelji se na knjizi Marka Millera i Franka Quitelyja i prati prvu generaciju superheroja koji su moći dobili još 1930-ih. Vrijeme je da svoje moći predaju mlađima odnosno svojoj djeci koja – ni najmanje nsu zainteresirana za raditi stvari na način kako su ih radili njihovi roditelji. U seriji glume Josh Duhamel, Ben Daniels, Elena Kampouris, Mike Wade, Leslie Bibbb i drugi. Seriju na Netflixu gledamo od 7. svibnja.

The Girlfriend Experience

Serija istražuje odnos između ekskluzivnih eskort-djevojaka i njihovih klijenata kojima pružaju daleko više od samog seksa. Treća sezona ove antologijske serije smještena je usred londonske tehnološke scene. Studentica neuroznanosti Iris počinje istraživati transakcijski svijet „potpunog doživljaja prave veze“, no ubrzo uviđa da stvari tu i nisu baš tako jednostavne i bjelodane te da joj novostvoreni odnosi s klijentima pružaju prednost u svijetu tehnologije, ali i obrnuto. Stoga se počinje pitati jesu li njezini postupci doista vođeni slobodnom voljom ili nečim posve drugim. Nove epizode već možete pratiti na streaming servisu HBO GO.

Foto: IMDb, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori