Novi intrigantni filmovi na Netflixu koje ćemo pogledati u dahu ovog mjeseca

Novi intrigantni filmovi na Netflixu koje
ćemo pogledati u dahu ovog mjeseca

Brazen

Počeo je siječanj, mjesec u kojem smo generalno skloniji tzv. siječanjskom bluesu, laganom osjećaju melankolije i izgubljenosti nakon često hektičnog kraja prosinca ispunjenog okupljanjima i žurbom. U prvom mjesecu 2022. zato planiramo uzeti više vremena za sebe i potrošiti ga kako god nas najviše opušta – za neke je to čitanje knjiga, neki će prvom prilikom otputovati na kratki weekend getaway, a mnogi će jednostavno pokušati više vremena provesti pod dekicom, uz kokice i dobar film.

Novi filmovi na Netflixu u siječnju

Streaming servisi još će jednom biti go-to opcija mnogih ljubitelja filmova, a Netflix je u skladu s tim pripremio pozamašan broj novih filmova. Europska produkcija zablistat će ovog mjeseca na streaming divu, uz nekoliko intrigantnih filmskih naslova koji plijene pažnju.

Uz koje ćemo se filmove opuštati ovog mjeseca, otkrijte u nastavku.

Brazen

Alyssu Milano obožavali smo u seriji Charmed devedesetih godina, a nakon uloge kojom se proslavila pojavila se u nekoliko filmova i serija, kao što su također popularne Mistresses. U novom filmu na Netflixu Milano gluma tajanstvenu spisateljicu koja se ovoga puta mora suočiti s tragedijom u stvarnom životu nakon ubojstva svoje sestre. U pokušaju da otkrijte što se dogodilo, ignorirat će upozorenja policije i detektiva i krenut će u opasnu avanturu tijekom koje će shvatiti da je njezina sestra skrivala cijeli jedan dio svog života. Film izlazi 13. siječnja.

The Wasteland

U španjolske trilere već smo se zaljubili zahvaljujući seriji La Casa de Papel odnosno Money Heist. The Wasteland je španjolska triler drama koja će nas odvesti na još jedno napeto putovanje – ovoga puta u 19. stoljeće. Sve se vrti oko majke i njezinog inteligentnog mladog sina. Njihova mala obitelj živi na odvojenom mjestu skrivenom od svih, ali svejedno se ne uspijevaju u potpunosti sakriti od zla i opasnosti koje vrebaju. U jednom će trenutku sve pasti na malog Diega koji će morati spasiti svoju majku od čudovišta, ali i same sebe kako bi zaštitio obitelj. Film izlazi 6. siječnja.

Four to Dinner

Pretpostavljamo da će nam u siječnju posebno trebati light sadržaj na streaming platformama. Savršenu dozu eskapizma pronaći ćemo zasigurno u romantičnim komedijama, a talijanski sadržaj na Netflix postat će bogatiji baš u idealnom trenutku. Four to Dinner prati četiri mlade osobe i njihove kompleksne ljubavne i prijateljske odnose pa nas tako očekuje pregršt romantičnih zapleta između njih četvero, pokušaji veza ili prijateljstva nakon, promašeni trenuci strasti i slično u ovom osvrtu na moderne ljubavne odnose koji stiže 5. siječnja.

Munich – The Edge of War

George MacKay oduševio je svojom izvedbom prije nekoliko godina u filmu 1917, a sad ga imamo priliku gledati u još jednoj ratnoj drami. U režiji Christiana Schwochowa, film donosi izvedbe Jeremyja Ironsa, Jannisa Newohnera, Sandre Huller i drugih, a bazira se na bestseller romanu Roberta Harrisa. Radnja je smještena u jesen 1938. godine kad je Europa stajala na rbu rata, a Hitler je prirepamo invaziju na Čehoslovačku. U tom kaosu koji bubri, Neville Chamberlain pokušava pronaći mirno rješenje pa britanski diplomat Hugh Legat i njemači diplomat Paul von Hartmann putuju u Minchen na hitnu konferenciju. Dvoje starih prijatelja tako se nađu usred političkog kaosa i opasnosti, a to je tek početak. Film izlazi 20. siječnja.

Phantom Thread

Uz ove novitete, na platformu stiže i jedan poznati i obožavani film koji nas je 2017. godine oduševio. Phantom Thread bio je nominiran za najbolji film, redatelja, glumca, sporednu glumicu i kostimografiju, a bio je nominiran i za dva Zlatna globusa. Radnja je smještena u pedesete godine prošloga stoljeća i prati poznatog dizajnera Reynoldsa Woodcocka i njegovu sestru Cyril koje su ključna lica u svijetu britanske mode u LoNDONU. Na vrhuncu svoje karijere odvijevaju najveće zvijezde, bogate nasljednike i članove kraljevske obitelji. Međutim, kad u njegov život uđe Alma, karizmatična mlada žena, i postane njegova muza i ljubavnica, Woodcockov će se život i karijera transformirati.

Home Team

Među posljednjim filmova koji stižu na Netflix ovog mjeseca je feel-good sportska komedija u produkciji Adama Sandlera. Temelji se na istinitoj priči o životu Seana Paytona, nekoć sportsku zvijezdu, a danas suspendiranog trenera koji se pokuša ponovno povezati sa svojim timom i zato kreće trenirati njegovu razuzdanu nogometnu ekipu. Međutim, ne očekuje što mu sve ovaj izazov može prirediti i usred kakvog se kaosa može pronaći. U komediji glumi i Taylor Lautner kojeg dugo nismo vidjeli na ekranu, Rob Schneider, Jackie Sandler i Kevin James, a film stiže 28. siječnja.

Ako vam trenutno više leže serije, ovdje smo izdvojili najzanimljivije novitete!

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori