Donosimo serije koje će obilježiti najduži mjesec u godini – siječanj

Donosimo serije koje će obilježiti najduži
mjesec u godini – siječanj

Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts

Prosinac su nam obilježile hit serije poput Emily in Paris, La Casa de Papel i And Just Like That o kojima je raspisao ‘cijeli internet.’ Ulazak u 2022. bit će jednako uzbudljiv jer će siječanj obilježiti povratak popularnih serija i brojni noviteti. Na našim omiljenim streaming platformama ovog siječnja gledat ćemo nastavak megapopularne serije Ozark, a premijerno stiže i reboot hita iz 2000-ih – Rebelde. Dolazi nam i Harry Potter: Return to Hogwarts 20th Anniversary za koji smo sigurni da će u mnogima probuditi osjećaj nostalgije, a što nas sve očekuje tijekom ovog mjeseca donosimo vam u nastavku.

Harry Potter: Return to Hogwarts 20th Anniversary

Dugoočekivani reunion napokon dolazi. Naime, u one of a kind specijalu koji nam stiže 1. siječnja možemo očekivati retrospektivne intervjue s glavnim junacima koji će pričati očaravajuću priču iza stvaranja epskih filmova. To znači da ćemo na malim ekranima ponovno gledati slavni trojac Harryja(Daniel Radcliffe), Hermione (Emma Watson) i Rona (Rupert Grint). Možemo očekivati poznate protagoniste poput Bellatrix Lestrange (Helena Bonham Carter), Hagrida (Robbie Coltrane), Lord Voldemort (Ralph Fiennes), Luciusa Malfoyja (Jason Isaacs), Draca Malfoyja (Tom Felton). Specijalna reunion epizoda dostupna je od 1. siječnja na HBO Maxu odnosno HBO GO-u.

Ozark

Četvrta sezona popularne serije Ozark ovoga puta dolazi u dva dijela. Prvi dio, koji sadrži sedam epizoda, dolazi na Netflix 21. siječnja. Dok drugi dio možemo potencijalno očekivati tijekom 2022. godine. Ova drama jedna je od omiljenih, a ovoga puta nova sezona obilježit će posljednje poglavlje na putu obitelji Byrde od života u predgrađu Chicaga do njihovog zločinačkog pothvata u Ozarksima.

Snowpiercer

Serija je nastala prema već svima dobro poznatom kultnom filmu Snowpiercer, no ova adaptacija donosi pregršt intrigantne radnje. Postapokaliptična serija smještena je u daleku budućnost u kojoj život postoji samo na jednom vlaku – Snowpierceru koji kruži diljem svijeta jer su klimatske promjene uništile ekosustav i svijet je prekriven snijegom i ledom. Ovog siječnja konačno dolazi i dugoočekivana treća sezona u kojoj možemo očekivati uzbudljiv preokret radnje. Serija izlazi na tjednoj bazi na TNT Network, a vi ju odmah idući dan možete pogledati na Netflixu.

Chosen

Jedan od noviteta koje nam je Netflix pripremio za početak godine jest danska serija Chosen. Ovo je još jedna u nizu apokaliptičnih serija čija se tematika vrlo lako može primjeniti na pravi život. Priča je smještena u mali danski gradić, a fokus je na grupi tinejdžera čije je prijateljstvo isprepleteno lažima i tajnama. Danski gradić Middelbo specifičan je po tome što je prije 17 godina na njega sletio meteor. Kakve veze pad meteora ima s grupom znatiželjnih tinejdžera, otkrite ovog siječnja na Netflixu.

The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window

U novoj dramskoj seriji koja stiže na Netflix glavnu ulogu preuzima genijalna Kristen Bell. Radnja se usredotočuje Annu (Bell), kojoj je svaki dan isti. Sjedi sa čašom vina, gleda kroz prozor i promatra kako život prolazi pred njenim očima. Međutim, kada se zgodan susjed useli preko puta, Annin se život značajno mijenja. No, pitanje je tko je zapravo taj čovjek – šarmantan i dobronamjeran susjed ili običan hladnokrvni ubojica? Pripremite kokice za ovu iščekivanu dramsku seriju!

Rebelde

Od 2004. do 2006. godine Rebelde je vladala životima tinejdžera. Meksička telenovela bila je globalna senzacija iz koje je nastao i megapopularni bend RBD. Serija je imala nevjerojatnih 440 epizoda, a sada gotovo, 20 godina kasnije, Netflix dovodi novu grupu tinejdžera buntovnika na vaš ekran. Rebelde reboot zasigurno će probuditi nostalgiju svih vjernih fanova ove serije. Međutim, u cilju je privući i novu generaciju Z te stvoriti potpuno novu bazu fanova. Što nam sve serija donosi, otkrijte 5. siječnja.

Afterlife

Serija After Life ovog siječnja vraća se na Netflix! Crnu komediju s potpisom birtanskog komičara Rickyja Gervaisa koji u njoj ujedno i glumi željno iščekuju stotine obožavatelja. Ujedno je ovo i posljednja sezona crne komedije, a prisjetimo se genijalna priča, koja je osvojila publiku, govori o Tonyju koji nakon velikog gubitka mora pronaći sreću u malim životnim situacijama i vratiti se normalno svakodnevici. Finale možemo pogledati 24. siječnja.

Foto: Netflix, IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori