Izdvojili smo nekoliko jako zanimljivih filmova koji su najavljeni za početak jeseni

Izdvojili smo nekoliko jako zanimljivih filmova koji su najavljeni za početak jeseni

Vijesti o odgađanju brojnih filmskih premijera redale su se posljednjih mjeseci, a ljetne filmske večeri spasio je Netflix svojim novim filmovima i serijama, uvrstivši se tako među rijetke kojima sadržaj nije stagnirao. Pitali smo se što nam donosi početak jeseni i možemo li uopće očekivati neke nove važne filmske premijere?

Iako je ljeto još uvijek u punom mahu, kraj kolovoza za mnoge znači već i mentalno vraćanje u klasični, radni tempo u kojem su filmske večeri najpraktičniji odmor i opuštanje. Srećom, izdvojili smo nekoliko interesantnih filmova koji su zasad najavljeni.

Mulan

‘Mulan’ je trebala biti najveća filmska kinopremijera 2020. godine. No, u situaciji u kojoj jesmo, Disney je odlučio lansirati film službeno 4. rujna na streaming servisu Disney + koji uvjerljivo dostiže HBO i Netflix. ‘Mulan’ će se prikazivati u nekim određenim područjima u kojima će kina u tom trenutku raditi. ‘Mulan’ je jedan u cijelom nizu live-action filmskih adaptacija kojima se Disney posljednjih godina posvetio. Baš kao i u originalu, pratimo mladu Kineskinju koja se odlučuje maskirati u muškog vojnika kako bi spasila život svoga oca.

The Devil All The Time

Netflix i za rujan ima jaki filmski naslov: stiže ‘The Devil All The Time’, drama koju će bez previše promocije proslaviti glumačka postavu koju čine Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgard i druge zvijezde. Radnja se temelji na istoimenom romanu Donalda Rayja Pollocka, a prati nekoliko neobičnih likova i posljedice koje je na njih ostavio Drugi svjetski rat. Film izlazi 16. rujna na Netflixu.

Enola Holmes

Svi koje žele gledati Millie Bobby Brown, zvijezdu ‘Stranger Things’, u nekom novom projektu – imate razlog za veseliti se rujnu. Iako još uvijek nemamo konkretan datum, na Netflix u rujnu siže film ‘Enola Holmes’ u kojoj Brown glumi glavnu ulogu i radi kao producentica filma. Na ekranu joj se pridružuju Henry Cavill, Sam Claflin i genijalna Helena Bonham Carter. Priča prati mlađu sestru slavnoga Scherlocka Holmesa.

Wonder Woman 1984

Nastavak uspješnog filma iz 2017. s Gal Gadot u glavnoj ulozi trebao je stići u kina u lipnju, no, Warner Bros. odlučio je filmsku premijeru prebaciti na 2. listopada. Iako ćemo tada već ozbiljno zagaziti u pravu jesen, još uvijek je ovo jedan od najiščekivanijih filmova. ‘Wonder Woman 1984’ trebao bi se prikazivati u kinima i još uvijek nema nikakvih dogovora oko prebacivanja na streaming servise. Redateljica filma Patty Jenkins otkrila je da će za nju to ujedno biti i posljednji film iz franšize. Gal Gadot vraća se tako kao Wonder Woman, a uz nju glume Kristen Wiig i Chris Pine.

Bill and Ted Face the Music

Keanu Reeves vraća se na platna i na ekranu u nastavku franšize ‘Bill and Ted.’ Američka sci-fi komedija u planu je već desetak godina, a konačno će izaći 1. rujna u odabranim kinima u SAD-u te kao video na zahtjev. U filmu glumi Keanu Reeves, Alex Winter, a pridružuju im se William Sadler, Holland Taylor i mnogi drugi glumci. Komedija prati sada sredovječnog Billa i Teda koji dobivaju upozorenje iz budućnosti po kojem moraju osmisliti pjesmu u sljedećih 78 minuta kako bi spasili planet.

The King’s Man

Ralph Fiennes predvodi glumačku ekipu filma ‘The King’s Man’ koji je najavljen za 16. rujna za kinopremijeru. Koncipiran je kao prequel Kingsman filmovima i prati najgore kriminalce i zločince koji kuju plan da izbrišu živote milijuna ljudi te jednog čovjeka koji ih pokušava zaustaviti. Prethodna dva filma u Kingsman franšizi bila su izuzetno uspješna, a glavne uloge ostvarili su Colin Firth i Taron Egerton.

Učitati još
Zatvori