Još 9 serija koje dolaze u 2019. na Netflix, a koje jedva čekamo pogledati

Još 9 serija koje dolaze u 2019. na Netflix,
a koje jedva čekamo pogledati

Black Earth Rising

Za manje od par tjedana dolazi prva nova serija, a druge nove dolaze kroz cijelu godinu. Vjerujemo da je ovo samo santa leda novih serija, no već i samo njih devet koje najavljujemo u 2019. nas neizmjerno vesele! Gledat ćemo potpuno nove, dugoočekivane povratnike i nove sezone do kojih odbrojavamo dane… O kojima se radi, saznajte u nastavku.

Black Earth Rising

Za manje od tri tjedna, 25. siječnja, na male ekrane dolazi serija koja je već osvojila publiku koja ju je pratila na BBC-ju u Velikoj Britaniji. Svih osam epizoda prve sezone dolazi na Netflix publici van Velike Britanije. U seriji ćemo gledati Michaelu Coel i Johna Goodmana u pravnoj bitci života dok pokušavaju pravno goniti i procesuirati afričkog milicijskog vođu.

Black Earth Rising

Black Earth Rising

Black Mirror

Nakon interaktivnog TV filma o kojemu još uvijek svi pričaju, peta sezona dolazi najvjerojatnije tijekom prvog kvartala 2019. i vodeći se iskustvom, očekujemo (minimalno) šest epizoda.

Black Mirror

The Umbrella Academy

Uzbudljiva nova Netflixova serija koja dolazi u veljači 2019. Serija je bazirana na istoimenom stripu koji donosi priču iz jednog drugog svemira. 43 novorođenčadi se nenadano rodi i sedam njih usvoji vanzemaljac Sir Reginald Hargreaves poznatiji kao Monocle. On stvara Umbrella Academy, dom za usvojenu djecu kako bi ih trenirao za spašavanje svijeta. Kako odrastaju djeca se vremenom udaljuju. Nakon mnogo godina opet se spajaju kako bi riješili sumnjivu iznenadnu smrt svog oca.

https://www.youtube.com/watch?v=LMeqY7ogdF8

Lucifer

Nakon što je serija otišla s FOX-a, Netflix ju je preuzeo te četvrtu sezonu s još mnogo zanimljivih priča o vragu očekujemo na jesen 2019.

Mindhunter

Čekali smo doslovno vječnost za nastavak sezone jedne od najboljih kriminalističkih serija koje smo pogledali tijekom posljednjih nekoliko godina – i napokon ćemo ju dočekati! Druga sezona Mindhuntera dolazi tijekom prvog kvartala 2019., a zašto nas je serija toliko opčinila pročitajte ovdje.

https://www.youtube.com/watch?v=7gZCfRD_zWE&t=3s

Mindhunter 3

Mindhunter

mindhunter-2

Mindhunter

Orange is the New Black

Sedma sezona turbo popularne serije dolazi na ljeto 2019. godine. Posljednja je to sezona koja će u pravo vrijeme razriješiti mnoge zaplete koji su se do sada u seriji dogodili.

Orange is the New Black

Orange is the New Black

Ozark

Kasno ljeto i rana jesen bit će vrijeme kada ćemo odbrojavati dane do početka treće sezone serije Ozark. Kao i Mindhunter, serija je to koja nas je instantno osvojila – ovdje pročitajte zašto. Jako nas zanima treća sezona, ako do sada niste prve dvije još pogledali, taman tu grešku stignete ispraviti do ljeta. Nećete požaliti.

https://youtu.be/0vHziRrCYqA

Ozark

ozark 3

Ozark

Stranger Things

Ne trebamo uopće isticati koliko je ova serija postala popularna i koju je histeriju uzrokovala tijekom početka prikazivanja. Popularnost joj uopće ne opada te očekujemo opću histeriju televizijske publike oko 4. srpnja kada treća sezona izlazi na Netflixu. Najnoviji trailer možete pogledati ovdje.

The Crown

Ne znamo točno vrijeme, datum, period, godišnje doba, ali čim izađe vjerujemo da će svi ljubitelji povijesnih drama, života kraljice Elizabete II. i britanske kraljevske obitelji odmah krenuti gledati The Crown. U novoj sezoni gledat ćemo fantastičnu glumicu Olivia Coleman u ulozi kraljice.

The Crown

Učitati još
Zatvori