Sve nove TV serije koje jedva čekamo gledati ove jeseni

Sve nove TV serije koje jedva
čekamo gledati ove jeseni

TV serije koje dolaze na jesen 2018.

Nakon Reese Witherspoon i Nicole Kidman, još jedna hollywoodska zvijezda dolazi na male ekrane, glumica Julia Roberts! No, osim serije Homecoming, u kojoj ćemo Roberts gledati u glavnoj ulozi, jesen nam donosi i serije s Jennifer Gardner, Seanom Pennom, reboot Murphy Brown i još mnogo drugih odličnih serija!

The First

14. rujna premijeru će imate nove serija sa Seanom Pennom u glavnoj ulozi! Ovo će mu biti prva televizijska uloga. Kreator serije House Of Cards Beau Willimon vraća se na televiziju sa serijom The Firs koja prati prvu ljudsku ekspediciju na Mars. Uz Seana Penna, gledat ćemo još i Melissu George i Annu Jacoby-Heron iz druge sezone serije Stranger Things.

Maniac

Serija Maniac pratit će dvoje stranaca, Annie Landsberg (glumi ju Emma Stone) i Owena Milgrima (glumi ga i Jonah Hill), koji se upoznaju na kliničkom testiranju novog lijeka koji obećaje riješiti sve probleme svijesti. No čini se da doktor (glumi ga Justin Theroux) zadužen za istraživanje ipak ne može zadržati kontrolu nad projektom, a mi ćemo istovremeno pratiti što se događa u stvarnosti i što se događa s našim likovima u nekoliko različitih alternativnih svjetova u kojima su njihovi umovi povezani. Uz ove odlične glumce gledat ćemo još i legendarnu Sally Field.

Maniac

A Million Little Things

Krajem rujna na male ekrane dolazi serija A Million Little Things koja će vas dirnuti kao popularna serija This Is Us. U seriji ćemo gledati Allison Miller, a koja nas je oduševljavala u seriji 13 Reasons Why, Christinu Ochoa, Jamesa Rodaya, Christinu Marie Moses i Davida Giuntolija.

A Million Little Things

The Romanoffs

U fokusu radnje je najpoznatija ruska obitelj – carska obitelj Romanov – oko koje se već cijelo stoljeće, od trenutka smaknuća s vlasti, pogubljenja i progona, pletu misteriozne legende. Svaka epizoda bit će zaokružena priča i pratit će likove diljem svijeta koje vjeruju da su potomci obitelji i to je za sada sve što znamo. Teaser nije otkrio puno osim plejade slavnih imena koja će se pojaviti u seriji, a među njima su Christina Hendricks, John Slattery, Aaron Eckhart, Diane Lane, Paul Reiser, Isabelle Huppert, Corey Stoll, Andrew Rannells, Jack Huston, Amanda Peet…

Camping

Nova serija autorice Lene Dunham sigurno će zaintrigirati sve obožavatelje serije Girls te lika i djela Lene Dunham. A da stvar bude još zanimljivija u seriji jednu od glavnih uloga ima Jennifer Garner! Premijera se očekuje 14. listopada kada ćemo svi biti prikovani uz male ekrane.

Homecoming

Julia Roberts, Bobby Cannavale i Stephan James glavni su glumci ove nove serije. Radi se o psihološkom trileru čija se radnja vrti oko Heidi Bergman (glumi ju Julia Roberts), u ustanovi koja liječi ranjene vojnike koji su se netom vratili iz rata i koji se čim prije žele vratiti životu civila. Veća sada su potvrđene dvije sezone, a premijeru ćemo gledati 2. studenog.

Murphy Brown

Jedanaesta sezona kultne serije počet će ove jeseni, točno dvadeset godina od emitiranja posljednje. Originalna serija snimala se i prikazivala od 1988. do 1998. godine. Serija je tijekom svojeg prikazivanja bila nominirana za nagradu Emmy čak 62 puta i osvojila ih je ravno 18 puta. Također je bila nominirana 15 puta za nagradu, no osvojila ga je 3 puta. Bergen je za svoju, sada već legendarnu ulogu Murphy Brown osvojila čak pet Emmy nagrade i dva Golden Globesa. Serija je doživjela punih deset sezona, a jedanaestu ćemo gledati ove jeseni!

Murphy Brown

Murphy Brown 2

Murphy Brown

Učitati još
Zatvori