Jesen je iza ugla i donosi nekoliko jako intrigantnih serija

Jesen je iza ugla i donosi nekoliko
jako intrigantnih serija

Ratched

Ljeto je na izmaku i malo po malo spremni smo uskočiti u omiljene nam lagane džempere, vratiti se rutini, a večeri provesti uz najbolje filmove, knjige i, naravno, serije.

Streaming servisi punom nam parom spremaju novitete. Naišli smo na desetak jako zanimljivih serija koje će nam začiniti početak jeseni.

Ratched

Sve u vezi ‘Ratched’ zvuči obećavajuće i signalizira da se radi o jednoj o najvažnijih serija u drugoj polovici 2020. godine. Psihološka horor drama spin off je romana i filma, klasika ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest.’ Novoj verziji priče u centru je pažnje medicinska sestra Ratched, a možemo se svi složiti da ne postoji nitko bolji od Sarah Paulson za takvu ulogu.

Činjenice da cijelu stvar potpisuje i Ryan Murphy, a autor je Evan Romansky lansirale su nam seriju na vrh liste. Na Netflix stiže 18. rujna.

Away

Hilary Swank vraća se na ekrane kao glavna protagonistica američke sci-fi serije ‘Away’ koja će se premijerno prikazati na Netflixu već 4. rujna.

Premisa same serije zvuči nam već poznato iz raznih filmova slične tematike; ‘Away’ prati američku astronautkinju napušta supruga i kćer tinejdžerku kako bi upravljala svemirskom misijom u trajanju od tri godine.

The Duchess

Katherine Ryan, komičarka poznata po stand up specijalima, izbacuje svoj prvi sitcom i to upravo na Netflixu, 11. rujna. Britanska serija prati samohranu majku koja živi u Londonu s kćeri Olive i želi drugo dijete. Dok je u zategnutimm odnosima s trenutnim dečkom koji želi njihovu vezu podići na ozbiljniju razinu, istovremeno razmišlja o tome da ponovno zatrudni s problematičnim Oliveinim cem.

The Third Day

Jude Law konačno se vraća na ekrane i to u dramskoj seriji savršenoj za ljubitelje ‘Handmaid’s Tale’ i ‘Big Little Lies.’ Smještena na naizgled idiličan otok, radnja je podijeljena na dva dijela – Ljeto Zima. Sve počinje s Ljetom kada na misteriozan otok stiže Sam i na njemu otkriva grupu stanovnika koja želi zaštititi svoj dom pod svaku cijenu.

Idiličan otok pretvara se u jednu veliku zamku, a linija između stvarnosti i fantazije nestaje. U drugom dijelu Zima na otok stiže strankinja u potrazi za odgovorima, ali i ta priča dobiva svoj neočekivani zaokret. Odličnu glumačku postavu predvode Jude Law i Naomie Harries, a neka od poznatih imena britanske glumačke scene koja također glume u seriji su Emily Watson, Katherine Waterston, John Dagleish i and Freya Allan. Serija izlazi 14. rujna na HBO-u.

We Are Who We Are

Ako ste se, kao i mi prije tri godine, zaljubili u film Luce Guadagnina ‘Call Me By Your Name’, onda ćete početi odbrojavati do 14. rujna. Na HBO tada izlazi ‘We Are Who We Are’, coming-of-age dramska serija smještena u Italiju.

Radnja je smještena u američkoj vojnoj bazi blizu Venecije gdje žive dvoje američkih tinejdžera. Serija bi se trebala poigravati temama prve ljubavi, identiteta i prijateljstva.

Foto: Netflix, HBO, IMDb

Učitati još
Zatvori