Nove serije koje izlaze tijekom godine i zvuče tako dobro da već odbrojavamo

Nove serije koje izlaze tijekom godine i
zvuče tako dobro da već odbrojavamo

Ginny and Georgia

Unatoč obustavljenim produkcijama tijekom prošle godine, streaming servisi ipak nam donose brojne interesantne nove naslove koji su djelomično nastajali u nikad neobičnijim uvjetima. Za mnoge se serije u 2021. godini još uvijek ne zna konkretan datum izlaska, ali gotovo je sigurno da ćemo ih gledati tijekom narednih mjeseci. Od izvrsnih adaptacija, dugoiščekivanih rebootova ili reuniona, čini se da ima ponešto za ljubitelje baš svakog TV žanra.

Loki

Disney + u ožujku planira počastiti ljubitelje Marvelovih filmova serijom u čijem je središtu Loki. Tom Hiddleston vraća se u svojoj slavnoj izvedbi. Osim ‘Lokija’, nove Marvelovi spektakli su i WandaVision koja je već potaknula lavinu odličnih reakcija te Hawkeye koja izlazi na jesen 2021.

The Lady and the Dale

Nagrađivana braća Duplass predstavljaju novu zanimljivu priču koja izlazi već 1. veljače. Uskoro stiže dokumentarni serijal u kojem se istražuje drska automobilska prijevara, “Lady and the Dale” prati priču o Elizabeth Carmichael koja se proslavila kada je tijekom krize goriva 1970-ih pustila u prodaju štedljivo vozilo na tri kotača.

Ginny and Georgia

Na Netflix stiže dramska komedija koja nas je posebno zainteresirala, budući da su je strani mediji već prozvali ‘mračnijom verzijom Gilmoreica.’ Radnja prati majku i kćer koje sele u novi mali grad kako bi dobile novi početak. Međutim, uskoro će se mlada Ginny morati suočiti s istinom o prošlosti svoje majke Georgije. Serija izlazi 24. veljače.

Firefly Lane

Firefly Lane

‘Firefly Lane’ adaptacija je popularnog bestselling romana autorice Kristin Hannah. Netflixova serija prikazivat će Tully (Heigl) i Kate (Chalke), dvije žene koje pratimo od njihove 14. godine do 40-ih u kojima navigiraju kroz uspone i padove u brakovima, karijerama i vlastitom prijateljstvu. Kad su se upoznale kao 14-godišnjakinje bile su potpune suprotnosti. U konačnici ih je spojila životna tragedija zbog koje su ostale zauvijek bliske. Iako jedna krene putem karijere i novca, a druga odabire brak i majčinstvo, ostaju bliske sve do jedne finalne kušnje. Serija izlazi 3. veljače.

Inventing Anna

Nakon što je ‘Bridgertonom’ apsolutno zapečatila svoj ugovor s Netflixom, Shonda Rhimes već debelo priprema novu dramsku senzaciju. Svi oni koji još nisu čuli za slučaj Anne Sorokin zasigurno će biti zaintrigirani pričom. Serija će pratiti uspon, razotkrivanje i konačan pad mlade Sorokin koja se predstavljala kao bogata njemačka nasljednica kako bi se probila u elitne kruge New Yorka. Lažirala je kartice, krala identitete i živjela na visokoj nozi sve dok plan nije doživio ogroman krah. Navodno bi serija trebala izaći ove godine, no, datum još uvijek nije preciziran.

The Dropout

U nekom trenutku ove godine mogli bismo dobiti i seriju ‘The Dropout’ u produkciji Hulu. Komičarka Kate McKinnon tako će utjeloviti Elizabeth Holmes, osnivačicu tvrtke Theranos koja je uspjela lažima prikupiti milijune dolara za svoju biotech firmu. Probijala se u medijima i bila viđena svugdje, sve dok se otkrilo da je njezin uređaj za revolucionarno testiranje krvi apsolutna varka.

Friends Reunion

‘Friends’ reunion specijal očekujemo već petnaestak godina, a kad smo konačno dobili potvrdu da se snima – pandemija koronavirusa zaustavila je svijet produkcije. Međutim,u studenom je Matthew Perry objavio kako se specijal epizoda kreće snimati u ožujku zbog čega su mnogi mediji zaključili da bi tolik očekivanu epizodu mogli konačno gledati u prvoj polovici ove godine, najvjerojatnije tijekom proljeća!

Gossip Girl

Serija-Gossip-Girl-reboot-nova-postava

Otkako je sredinom ljeta 2019. godine najavljeno kako se na male ekrane vraća omiljena TV serija Gossip Girl, s nestrpljenjem smo iščekivali svaki novi detalj ovog reboota, koju je naručila streaming platforma HBO Max. Prije nekoliko smo mjeseci konačno vidjeli i postavu reboota koji će pratiti novu generaciju tinejdžera u svijetu koji se potpuno promijenio uz društvene mreže. Još uvijek nema službenog datuma, ali serija bi svakako trebala izaći ove godine.

Maid

Još uvijek nema deifniranog datuma, ali američka serija ‘Maid’ jedna je od onih koje jedva čekamo pogledati. Bazira se na memoaru Stephanie Land ‘Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother’s Will to Sruvive. U glavnoj ulozi glumi Margaret Qualley kao samohrana majka koja postaje pomoćnica kako bi spojila kraj s krajem, a istovremeno.

Nine Perfect Strangers

Ove bismo godine mogli gledati i novu seriju ‘Nine Perfect Strangers’ s Nicole Kidman u glavnoj ulozi. Serija je nastala po knjizi iste autorice ‘Big Little Lies.’ Radnja je smještena u wellness centar u kojem njegova voditeljica ima glavnu riječ, a uskoro joj se život prepliće s devet stranaca. U seriji glume slavni glumci poput Lukea Evansa, Regine Hall, Melise McCarthy, Smare Weaving i drugih.

Foto: IMDb, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori