Znamo kad izlazi nova sezona hit serije ‘The Great’ u kojoj glumi naš omiljeni tandem

Znamo kad izlazi nova sezona hit serije ‘The Great’ u kojoj glumi naš omiljeni tandem

Serije-kao-Bridgerton-The-Great

Jedna od najboljih serija prošle godine za nas je iznenađujuće bila The Great. Iako je dobila puno manje pažnje nego što je zaslužila, The Great je ostvarila popriličan uspjeh i novu sezonu željno iščekuje velik broj gledatelja, posebice onih koji su se zaljubili u glumačku sinergiju Elle Fanning i Nicholasa Houlta. Odlična ‘anti-povijesna’ dramedija uskoro se vraća s nastavkom priče o kraljici Katarini Velikoj i kralju Petru III., a najnoviji trailer otkriva neke nove detalje. Produkcija je novim teaserom potvrdila i datum izlaska – nova sezona serije The Great stiže 19. studenog!

Etiketa ‘povijesne serije’ nije najispravnija kad govorimo o HBO-jevoj uspješnici. Kako se na početku svake serije navodi, radi se o ‘povremeno istinitoj priči.’ Prva sezona zabavne i dramatične komedije prati uspon Katarine Velike u 10 epizoda i sve zavrzlame i prepreke koje ju očekuju na dvoru. The Great voli svojevoljno baratati povijesnim činjenicama i neke dovoditi u krajnosti, a rezultat je besprijekorna zabava.

U novoj sezoni pratimo nastavak Katarininog uspona, nakon što je konačno preuzela tron. Međutim, rušenje vlastitog supruga s vlasti bio je tek početak – sad se mora suočiti s narodom čiji mentalitet ne može razumijeti, dvorom koji je ne podržava uvijek pa i s vlastitom majkom koju u novoj sezonu igra fantastična Gillian Anderson. Istovremeno joj svakodnevicu ne olakšava Peterova transformacija, ali i činjenica da očekuje dijete na rubu rata.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori