Izašao je trailer za drugu sezonu serije ‘Lupin’!

Izašao je trailer za drugu sezonu
serije ‘Lupin’!

Francuska serija ‘Lupin’ početkom je ove godine bila prvi veliki streaming uspjeh Netflixa i nekoliko je dana bila najgledanija strana serija. Zadržala se nekoliko tjedana na vrhu liste najgledanijih, a baš kad smo se ‘ohladili’ od napetih obmana genijalnog Omara Syja – stigao je trailer za drugu sezonu!

S krajem s kakvim su nas tvorci serije ostavili, bilo je sasvim jasno da je nova sezona već spremna.

Radnja serije započela je pljačkom ogrlice Marije Antoanete iz slavnog Louvrea. Assane Diop (Sy) želio se osvetiti onima koji su lažno optužili njegovog oca za zločin koji nikad nije počinio. Cijelo ga to vrijeme inspirira priča o francuskom lopovu Arseneu Lupinu pa tako i sam postaje njegova stvarna inačica, a sve kako bi otkrio istinu o tome što se dogodilo prije mnogo godina. Međutim, prva sezona (ili prva polovica prve sezone – ovisi kako koji medij prenosi) završava velikim cliffhangerom – svi oni koji se Assana žele riješiti sad su se približili njegovoj obitelji, točnije njegovom sinu.

serija Lupin - Omar Sy cover

Nove epizode trebale bi stići na Netflix tek na ljeto. U teaseru Syjev Assane kreće u potragu za svojim sinom u stilu Liama Neesona, a izgleda da nas očekuje drastično više akcije nego u prvim epizodama.

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori