Nova serija s Paulom Ruddom koju morate odbingeati

Nova serija s Paulom Ruddom koju
morate odbingeati

Living with Yourself

Paul Rudd je jedan od onih glumaca koji mogu sve. I to naprave na jedan posve neposredan način, ne gurajući se u prvi plan, dok na kraju ne postanu superheroji u svjetski slavnoj franšizi i dobe svoj film, ili snime tv seriju u kojoj, ovog puta, gledamo ne jednog Paula Rudda, već – dva!

Paul Rudd u seriji Living with Yourself glumi Milesa Elliota koji nakon putovanja u spa centar s DNK prepravljanjem (što isprva ne zna!) kako bi se pomladio njegov umorni tijelo i duh, a gdje sve pođe po zlu, završi sa svojom kloniranom istoimenom verzijom sebe. Odjednom gledamo jedan život dva muškarca, a koji su zapravo jedan muškarac.

Iako na prvu serija djeluje kao jako udaljeni rođak Black Mirrora, radi se o humorističnoj drami – posebno kada se radi o likovima tj. karakterima upravitelja lječilišta i Milesovoj polusestri.

Serija prvenstveno postavlja pitanja o identitetu, različitostima identiteta i razlikovanju jedni od drugih. Novi Miles, klon, sada je onaj Miles od kojeg originalan Miles bježi cijeli svoj život i zapravo gledamo kako je originalan Miles sam sebe sabotirao. Akcije, radnje novog Milesa još više ukazuju na to.

Kako serija nastavlja, Milesova i Kateina frustracija te jezivo otuđenje zbog problema plodnosti postaju jasni, dok se Miles klon, koji je najprije skriven u proučavanju svog porijekla, a zatim situiran u stanu, bori protiv usamljenosti, čak i dok ostvaruje materijalne uspjehe.

Ovu seriju trebate pogledati odjednom. Izmjena očišta gledanja te pričanja priče iz različitih perspektiva likova tako najbolje dolaze do izražaja. A Paul Rudd je ovdje odličan. I to dvostruko.

https://www.youtube.com/watch?v=5w54yW2Ur50
Učitati još
Zatvori