Nakon hita ‘Fleabag’, obožavana Phoebe Waller-Bridge priprema novu seriju

Nakon hita ‘Fleabag’, obožavana Phoebe Waller-Bridge priprema novu seriju

Serija Fleabag te je 2016. godine napravila malu televizijsku revoluciju, a Phoebe Waller-Bridge u nekoliko se godina transformirala u jedno od najkreativnijih imena na svjetskoj sceni. Britanka je trijumfalnu seriju osmislila, napisala i u njoj odglumila glavnu ulogu, a cijela se priča temeljila upravo na njezinom one-woman showu koji je prvi put izvela još 2013. godine.

Radnja serije impresionirala je publiku i kritičare novim ženskim likom na televiziji – ljute, neugodne, izgubljene i suštini duboko tužne žene koja pokušava navigirati svojim ljubavnim, prijateljskim i obiteljskim odnosima nakon traume koju je proživjela. Za Fleabag je Waller-Bridge osvojila BAFTA-u, Emmyja i Zlatni globus za svoju ulogu, a nakon što je serija došla svom kraju 2019. godine, mnogi su odmah priželjkivali novi projekt ove umjetnice. U međuvremenu je radila na brojnim drugim popularnim serijama i filmovima, primjerice, kao izvršna producentica i autorica u seriji Killing Eve, na scenariju za bondovski film No Time to Die, vodila je popularni Saturday Night Live i radila na novom nadolazećem filmu o Indiani Jones.

Nova serija Phoebe Waller-Bridge

Napokon su nam pristigle i te vijesti: Phoebe Waller-Bridge i službeno radi na novoj seriji za Amazon Prime!

Autorica i glumica potpisala je ugovor s Amazonom u sklopu kojeg će svi njezini noviteti ekskluzivno biti prikazani samo na njihovom streaming servisu Amazon Prime Videu. O novoj seriji ne znaju se detalji radnje, kao ni glumačka postava, ali snimanje bi zasigurno trebalo krenuti tijekom ove godine. Poznavajući njezin opus i rad, ne bi nas iznenadilo da nova serija u svojoj srži ponovno ima likove koji krše moralne norme i standarde, izlaze iz okvira ‘normalnog’ i prihvaćenog, a da pritom zadrži duhovite momente i eklektične sporedne likove. Veselimo se novim vijestima o seriji koje ćemo vam redovito prenositi!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori