Ovih dana u Teatru EXIT gledamo tri potpuno hit predstave

Ovih dana u Teatru EXIT gledamo tri
potpuno hit predstave

Pluća

Ove godine sezonu u Teataru Exit otvara hit predstava Kako misliš mene nema?! u režiji Ivice Boban s kojom već 14 godina virtuozni glumački tandem, Amar Bukvić i Filip Juričić, uveseljava našu publiku.

Komična, tužna i dramatična, ova predstava, koja propituje našu svakodnevicu kroz perspektivu dvojice mladih prijatelja čija je jedina želja prvi puta otići na more, natjerat će vas da se zapitate koliko ste puta prošli pokraj nekoga, a da niste znali da mu možete ostvariti životni san.

Kako misliš mene nema?

Predstava je odigrana više od 460 puta, dobitnica je osam nagrada, a pogledati ju možete u petak 22.10. i u subotu 23.10. u 20h.

Idući vikend u petak 29.10. u 20h na rasporedu je predstava Pluća Duncana Macmillana u režiji Aide Bukvić s Amarom Bukvićem i Jadrankom Đokić u glavnim ulogama. Pluća ni nakon 5 godina igranja ne prestaju nizati nagrade i izvrsne kritike. Provjerite zašto je ova topla i uzbudljiva ljubavna priča zapletena u probleme ekologije i roditeljstva sve aktualnija.

Pluća

Na kraju mjeseca u subotu 30.10. u 20h dobro se zabavite na novoj hit predstavi Fešta koja je nastala u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti. Na njoj će vas, kao svoje prijatelje, kumove, rođake i poslovne partnere ugostiti dobrostojeći bračni par koji će vas bez rezerve provesti kroz uspone i padove svoje turbulentne veze. Hoće li Fešta završiti prpošno i veselo kako je započela, otkrit će vam mladi glumački par Josipa Anković i Josip Ledina koji su na ovogodišnjem 28. Festivalu glumca osvojili nagrade za najbolja glumačka ostvarenja za mlade glumce do 28 godina.

Teatar Exit - Fešta
Fešta

Ulaznice za sve predstave dostupne su online na www.ulaznice.hr.

S obzirom na epidemiološke mjere i smanjeni broj predstava blagajna Teatra EXIT radit će samo danima kada igraju predstave u razdoblju od 18 do 20h.  Navedenim danima ulaznice je moguće kupiti za sve predstave koje su u tom trenutku službeno objavljene na mrežnoj stranici Teatra EXIT.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori