Dodatna izvedba ‘Orašara’ još je jedna prilika da uhvatite karte za najčarobniju predstavu godine

Dodatna izvedba ‘Orašara’ još je jedna prilika da uhvatite karte za najčarobniju predstavu godine

Uz blagdanske mirise i adventsko ruho grada, prva asocijacija na Božić je Orašar. Kultni balet svake se godine izvodi u zagrebačkom HNK-u, a tijekom godina smo imali u nekoliko priliku svjedočiti dugačkim redovima ispred kazališta, a sve kako bi pokušali uhvatiti ulaznicu za jednu od najpoželjnijih kazališnih izvedba godine. Isti scenarij, ali u online prodaji, dogodio se i ove godine kad su se karte za Oraša rasprodale u svega dva dana za 15 izvedbi.

Zbog iznimno velikog interesa publike za najljepšom baletnom bajkom Orašar P.I. Čajkovskog, u koreografiji Vladimira Malakhova, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu 5. siječnja 2022. godine izvest će još jednu predstavu popularnog baleta i tako omogućiti gledateljima koji tada nisu uspjeli kupiti ulaznice da uživaju u kultnoj božićnoj predstavi.

Orašar je predstava koja privlači gledatelje svih generacija te je postao zaštitnim znakom naše kazališne ponude u prazničko vrijeme. Veseli me da smo imali mogućnosti dodati još jednu predstavu i time razveseliti našu vjernu publiku koja je danima tražila za Orašara kartu više, istaknula je Dubravka Vrgoč, intendantica zagrebačkoga HNK.

Za izvedbu baleta Orašar 5. siječnja bit će potrebna COVID potvrda gledatelja a brzo antigensko testiranje moći će se obaviti i u prostorijama kazališta na dan održavanja predstave od 17.30 do 19 sati po cijeni od 70 kuna.

Prodaja ulaznica započet će u četvrtak 9. prosinca u jutarnjim satima a ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni kazališta ili online na službenim stranicama kazališta – www.hnk.hr.

Foto: PR, Marija Laća

Učitati još
Zatvori