Noah Centineo je postao univerzalni crush zbog ova dva filma

Noah Centineo je postao univerzalni
crush zbog ova dva filma

 

View this post on Instagram

 

She melts my heart

A post shared by Noah Centineo (@ncentineo) on

Sigurno ste ga primijetili jer o njemu se piše već tjednima. Nema magazina koji mu nije posvetio barem paragraf, usporedio ga s najvećim tinejdžerskim ljubavima devedesetih i definitivno ga uzdigao na tron nove najpopularnije simpatije milenijalaca. I ne samo njih, u skupinu obožavatelja ušle su sve generacije, a najviše na temelju dva filma koja su unazad mjesec dana objavljena na Netflixu. Riječ je o mladom glumcu Noahu Centineu.

Time je Netflix pokazao svoju moć – pristupačnost širokim masama koje imaju snagu nekoga uzdići u visine i to u sekundi. Priče o šarmu i izgledu Noaha Centinea obišle su svijet u sekundi, a on je vjerojatno najveća tinejdžerska zvijezda sada, kao što su to svojevremeno bili Jared Leto u seriji I to mi je neki život ili Heath Ledger u 10 razloga zašto te mrzim. Dugo nije bilo glumca koji je zaokupio pažnju ženske publike na taj način, u potpunosti razoružao i šarmirao sve koji su njegova dva nedavno objavljena filma pogledali i vratili se u svoje tinejdžerske dane. U samo mjesec dana njegov je broj pratitelja na Instagramu skočio na 11,5 milijuna, a odmah nakon objave filma To All The Boys I’ve Loved Before na streaming servisu u jednom je danu dobio čak milijun followera.

To All The Boys I’ve Loved Before i Sierra Burgess Is A Loser pripadaju novoj eri tinejdžerskih filmova koje vole svi uzrasti, a Noah je imao sreću da se pojavi u oba. Ili su oba postigla uspjeh koji jesu zbog njega, teško je reći…

U nastavku donosimo oba koja će vam sasvim ugodno popuniti vrijeme u jedno lijeno vikend poslijepodne.

TO ALL THE BOYS I’VE LOVED BEFORE

Ekranizacija knjige Jenny Han, To All The Boys I’ve Loved Before, popeo se na broj jedan, između ostalog zbog zgodnog dečka koji je osvojio žene svih uzrasta – Peter Kavinsky (Noah Centineo) je novi veliki crush generacije, kao što su Jared Leto i Heath Ledger bili za sve koji su odrasli 90-ih. Radnja prati život u obitelji Lare Jean (Lana Condor) koja drži svoja ljubavna pisma u kutiji za šešire koju joj je poklonila pokojna majka. Ljubavna pisma koja je sama napisala svakome od dečkiju u koje je ikada bila zaljubljena, svoj petorici. Mislila je da su na sigurnom sve do dana kada nisu počela stizati na adrese onima kojima su namijenjena, a ljubavni život Lare Jean od imaginarnog postane sasvim stvaran, i potpuno izvan njezine kontrole.

SIERRA BURGESS IS A LOSER

Na nepravednu smrt Barb u seriji Stranger Things pobunili su se svi fanovi. Zato se Netflix “iskupio” novom tinejdžerskom romantičnom komedijom Sierra Burgess Is a Loser koja je na streaming servis došla u rujnu. U njemu Barb, odnosno glumica Shanon Purser, glumi Sierru Burgess, tinejdžerku koja se definitivno ne nalazi među popularnim djevojkama u školi, ali će se igrom slučaja početi dopisivati s jednim od najzgodnijih sportaša, iako ne toliko popularnim dečkom Jameyem kojeg glumi – pogađate – Noah Centineo.

U modernoj varijanti priče o Cyranu de Bergeracu i likovima koji se pretvaraju da su netko tko nisu, vidjet ćemo sve aktualne tinejdžerske probleme s kojima se možemo poistovjetiti čak i ako je od srednje škole prošlo puno godina. Hoće li završiti zajedno ili će sve neslavno propasti doznajte u filmu – trailer je u nastavku!

Foto: Instagram, Netflix

Učitati još
Zatvori