Ovaj mjesec bingeamo nove Netflix hitove koji će obilježiti kraj ljeta
Ovaj mjesec bingeamo nove Netflix hitove koji će obilježiti kraj ljeta

Ovaj mjesec bingeamo nove Netflix hitove
koji će obilježiti kraj ljeta

Kolovoz neslužbeno donosi kraj ljeta, a mi jedva čekamo uživati u zadnjim znacima ljeta i slobode. No, valja napomenuti kako ni jedan godišnji odmor nije potpun bez opuštanja uz nove naslove koje nam donosi streaming servis Netflix. Nema nam dražeg osjećaja nego opustiti se i u večernjim satima pogledati novu sezonu serije ili novi film. Upravo zbog toga svaki mjesec željno iščekujemo koje će nam naslove Netflix donijeti, a ovog mjeseca imamo pregršt novih serija i filmova. Od akcijskih trilera, romantičkih komedija pa sve do mystery žanra, u nastavku donosimo pregled filmova i serija koje ovaj mjesec bingeamo na Netflixu.

Never Have I Ever

Treća sezona ove teen serije službeno nam stiže 12. kolovoza na Netflix. Nakon turbulentne prošle sezone Mindy Kaling, producentica i scenaristica serije, ističe kako će nova sezona donijeti mnoge promjene u živote glavnih likova. Prisjetimo se da je kraj druge sezone usuglasio i kraj ljubavnog trokuta između Devi (Maitreyi Ramakrishnan), Paxtona (Darren Barnet) i Bena (Jaren Lewinson), međutim mi jedva čekamo rasplet treće sezone. Iako je Devi službeno odabrala svoju srodnu dušu, Paxtona, na samom kraju smo vidjeli kako Ben ipak nije zacijelio rane bivše ljubavi. Jedino možemo reći da jedva čekamo rasplet ove komične teen serije.

Locke & Key

Treća i finalna sezona ove serije službeno dolazi 10. kolovoza na Netflix. Prema službenom sinopsisu, u trećoj sezoni obitelj Locke otkriva još magije unutar Keyhousea, dok nova prijetnja – najopasnija dosad – prijeti Mathesonu s vlastitim planovima za ključeve. Mi jedva čekamo vidjeti kako će se završiti ova priča!

The Sandman

The Sandman nova je mystery serija koja na Netflix stiže 5. kolovoza. Mnogi predviđaju da će ova mračna serija zaintrigirati mnoge, a žanrovski je svrstana i u kategoriju horrora pa samim time nije za svačije oči. Cijela priča prati čarobnjaka koji pokušava uhvatiti Death (smrt) kako bi se cjenkao za vječni život. No, zabunom zarobljava njezina mlađeg brata Dreama. U strahu za vlastitu sigurnost, čarobnjak ga  desetljećima drži zatvorenog u staklenoj boci. Nakon bijega, Dream, poznat i kao Morpheus, kreće u potragu za svojim izgubljenim moćima.

Look Both Ways

Lili Reinhart, Luke Wilson i David Corenswet čine impresivnu glumačku postavu u novom filmu Netflixove produkcije. Film prati priču Natalie (Lili Reinhart) čiji se život, uoči njezina diplomiranja, razdvaja u dvije paralelne stvarnosti. Jedna stvarnost je ona u kojoj Natalie ostane trudna i mora preživjeti majčinstvo u punom jeku svoje mladosti živeći u svom rodnom gradu u Teksasu. U drugoj stvarnosti Natalie se seli u Los Angeles kako bi ostvarila svoje snove i počinje graditi vlastitu karijeru. Film izlazi 17. kolovoza, a mi ćemo ga sigurno pogledati.

Day Shift

Jamie Foxx, Dave Franco i Snoop Dogg glavni su trio koji čine ovu akcijsku komediju. Bud (Jamie Foxx) u cilju ima jedino pružiti svojoj kćeri najbolji život, no uz svoj posao čistača bazena to je naizgled nemoguće sve dok Bud ne krene u unosan biznis lova i ubijanja vampira. U ovom pothvatu mu se pridružuju Seth (Dave Franco) i Big John Elliott (Snoop Dogg), a kakve ih sve pustolovine čekaju u lovu na vampire možemo pogledati 12. kolovoza na Netflixu.

Me Time

Ova komedija prati priču tate koji nakon dugi niz godina napokon nalazi vremena za sebe dok su mu žena i djeca odsutni. Ponovno se povezuje sa starim prijateljem na jedan ultimativni i epski vikend druženja. Sigurni smo da će nas Mark Wahlberg, Kevin Heart, Regina Hall i Jimmy O. Yang u ovom komediji nasmijati do suza, stoga ju jedva čekamo pogledati 26. kolovoza na Netflixu.

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori