Ovaj mjesec January Blues tjeramo odličnim filmovima i serijama
Ovaj mjesec January Blues tjeramo odličnim filmovima i serijama

Ovaj mjesec January Blues tjeramo
odličnim filmovima i serijama

Zakoračili smo u prvi mjesec Nove godine, a ona nam sama po sebi donosi puno promjena i noviteta. Naravno, noviteta u svijetu filma i serija nikada ne nedostaje, pa tako ni ovog mjeseca. Siječanj nam donosi nove naslove koje ćemo vjerno bingeati na našoj omiljenoj streaming platformi Netflix. Mnogi ističu kako ponekad imamo osjećaj da siječanj traje vječno, tome možemo pripisati činjenicu da je to prvi mjesec godine i nakon blagdana i slavlja naš tempo prirodno uspori. Upravo zbog toga on je idealan za opuštanje uz serije i filmove.

Ovaj mjesec bingeamo naslove za ‘najduži’ mjesec u godini

Kao što smo spomenuli siječanj se ističe kao mjesec bez kraja, mjesec u kojem usporavamo, ali i mjesec u kojem se mnogima od nas javlja January Blues. Ovaj pojam manifestira se kao osjećaj lošeg raspoloženja, tuge, nedostatka motivacije, umora i niske energije, a jedan od načina za podići raspoloženje zasigurno je dobra serija ili film. Netflix je ovog mjeseca pripremio pregršt filmova koji će obilježiti siječanj. Vraćaju se naslovi koje smo dugo čekali, ali stižu i novi koji će vas sigurno oduševiti.

Ginny and Georgia

Siječanj na male ekrane donosi drugu sezonu popularne serije Ginny and Georgia, koji na Netflix stiže 5. siječnja. Serija koju nazivaju i mračnim Gilmoricama nastavit će pratiti odnos majke i kćeri, koji će poljuljati mračne tajne iz prošlosti. Riječ je o jednom od najuspješnijih Netflixovih naslova u 2022. godini pa ne čudi što su vrlo visoka očekivanja i za novu sezonu.

Kaleidoscop

Period serije događa se u rasponu od 24 godine, a sama radnja povezana je s najvećom pljačkom ikad. Cijela serija prožeta je osvetom, spletkama, pitanjem odanošću i izdajom. Djelomično je inspirirana pričom iz stvarnog života u kojoj je sedamdeset milijardi dolara u obveznicama nestalo u središtu Manhattana tijekom uragana Sandy. Kaleidoscope već danas možete pogledati na Netflixu.

That ’90s Show

 

Ova nova hit serija nastavak je na popularnu seriju Lude 70-te, a radnja se centrira oko Leia Forman kćeri Donne i Erica Formana. Leila posjećuje svoju baku i djeda za vrijeme ljetnih praznika te upoznaje društvo s kojim provodi nezaboravno i ludo ljeto. U seriji se osim novih likova, pojavljuju i gotovo svi stari koje naprosto obožavamo. Tako ćemo na malim ekranima ponovno gledati Erica (Topher Grace), Donnu (Laura Prepon), Jackie (Mila Kunis), Feza (Wilmer Valderrama) i Kitty (Debra Jo Rupp) te Reda (Kurtwood Smith). That ’90s Show dolazi 19. siječnja na Netflix.

The Pale Blue Eye

Christian Bale utjelovljuje glavnu ulogu detektiva koji je angažiran da istraži ubojstvo kadeta iz West Pointa. Spriječen kadetskim kodeksom šutnje, angažira jednog od njih da mu pomogne u razotkrivanju slučaja – mladića kojeg će svijet upoznati kao Edgara Allana Poea. Ovaj mračan triler na Netflix stiže 6. siječnja, a mi ga jedva čekamo pogledati.

You People

You People film je koji svoju bazu postavlja na sukobu kultura, društvenih očekivanja i generacijskih razlika. No, u srži ovaj film je komedija, a glavnu ulogu utjelovljuje omiljeni Jonah Hill (Ezra) i Lauren London (Amira) koji svoju novu vezu predstavljaju roditeljima, s kakvim se problemima susreću i što ih sve čeka u njihovoj vezi saznajte 27. siječnja na Netflixu.

Pamela, a love story

Na Netflix 31. siječnja stiže dokumentarni film o životu Pamele Anderson. Za sada još nemamo ni trailer, ali sve ukazuje na to da će nam ovaj dokumentarni film dati detaljan uvid u život Pamele Andersom.

Foto: Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori