Veljaču će obilježiti povratak naslova koje smo željno iščekivali
Veljaču će obilježiti povratak naslova koje smo željno iščekivali

Veljaču će obilježiti povratak naslova
koje smo željno iščekivali

Službeno je završio ‘najduži’ mjesec u godini – siječanj. Polako smo ušli u veljaču koja nam je donijela obećavajući početak, točnije veljača nam je donijela sunce kojemu se jako veselimo. No, osim zubatog sunca koje nas obasjava zadnjih dana, veljača donosi i mnoge nove Netflix naslove koje jedva čekamo bingeati. Osim brojnih novih naslova, veljaču će obilježiti i povratak serija kojih dugo iščekujemo.

Ovaj mjesec bingeamo uzbudljive naslove

S obzirom da je veljača poznata kao mjesec zaljubljenih, čudi nas činjenica da se na popisu naslova koje ćemo gledati ovaj mjesec našla samo jedna romantična komedija. No, glavnu ulogu u njoj utjelovili su Ashton Kutcher i Reese Witherspoon te vrijedi reći kako imamo velika očekivanja i jedva čekamo vidjeti ovaj dvojac na malom ekranu. Na Netflix se vraćaju i dvije uspješnice čije nove sezone već dugo iščekujemo. Radi se o seriji You i Outer Banks, a malo je reći da jedva čekamo bingeati nove sezone.

You

Vrijeme je da upoznamo profesora Johnatana Moorea, novi pseudonim pod kojim se krije Joe Goldberg. Nova sezona ove popularne serije po prvi puta je smještena izvan SAD-a  jer je Joe od svoje prošlosti odlučio pobjeći u London. Koje nam je sve nove avanture pripremio Joe u prvom dijelu četvere sezone doznajte 9. veljače na Netflixu.

 

Outer Banks

Outer Banks serija je koja je zaludila svijet 2020. godine. Od tada su avanture naše najdraže družine naziva ‘Pogues’ postale jedne od onih kojima se izrazito veselimo. Treća sezona završila je cliffhangerom, a sudeći po samom traileru avanture glavnih junaka ove serije u novoj sezoni gledat ćemo na pustom otoku. Kako će se snaći i na koje prepreke će naići pogledajte 23. veljače na Netflixu.

Your Place or Mine

Veljaču se zasigurno obilježiti ova romantična komedija u kojoj su glavne uloge utjelovili svima dobro poznati glumci Reese Witherspoon i Ashton Kutcher. Doajeni ovog žanra pojavit će se u filmu Your Place or Mine, u kojem će utjeloviti najbolje prijatelje (i bivše partnere) koji ponukani željom za promjenom odluče na tjedan dana “zamijeniti živote”. Pritom valja napomenuti kako su oni čiste karaktere suprotnosti, a životi koje vode su dijametralno suprotni. Kako će izgledati njihove nove sadašnjice doznajte 10. veljače na Netflixu.

Murdaugh Murders: A Southern Scandal

True Crime dokumentarne serije najčešće znaju biti šokantne, a ova serija nije iznimka. Radi se o potresnoj priči ubojstva u jednoj od američkih imućnih obitelji Murdaugh. Rasplet cijele situacije i svjedočanstva možete pogledati 22. veljače na Netflixu.

Foto: Instagram (@j.things), IMDb

Učitati još
Zatvori