Ovaj mjesec bingeamo neke od najuzbudljivijih Netflix naslova
Ovaj mjesec bingeamo neke od najuzbudljivijih Netflix naslova

Ovaj mjesec bingeamo neke od
najuzbudljivijih Netflix naslova

Službeno nam je stigao rujan i sa sobom donio pravo jesensko vrijeme. Rujan svojevrsno simbolizira novi početak, bilo da se radi o poslovnom ili privatnom životu. Neki od nas započinju novu akademsku godinu, drugi se vraćaju s ljetovanja na svoje radne pozicije, a neki započinju sasvim novi posao. Kako god okrenuli rujan ne donosi samo vremenske promjene, već i životne. Ponekad nas te životne promjene mogu toliko opteretiti da se samo želimo zavući u mišju rupu i ponovno izaći iz nje u proljeće. Jedan od naših najdražih načina hibernacije je zavući se pod deku i uz film i seriju zaboraviti na kratko na realnosti. Stoga su Netflix filmovi i serije idealna opcija za ovaj tip mentalnog odmora.

Ovaj mjesec bingeamo
Ovaj mjesec bingeamo

Netflix filmovi i serije koje će obilježiti početak jeseni

Možemo reći kako nam je naša rubrika Ovaj mjesec bingeamo postala jedna od omiljenih za pisati. Primarno jer iz prve ruke prođemo popis svih novih serija i filmova koji mjesec ispred nas donosi. Možemo reći kako je popis filmova i serija koje nam je Netflix pripremio za rujan jedan od najuzbudljivijih do sada. Od romantičnih komedija do naslova koje čekamo već nekoliko mjeseci, rujan će na streaming servis Netflix biti i više nego zanimljiv. Popis serija i filmova koje ćemo ovaj mjesec bingeati donosimo u nastavku.

Love in the Villa

Glumca popularne Netflixove serije Umbrella Academy, Toma Hoppera, ovog puta gledamo u romantičnoj komediji nasuprot glumice Kat Graham koja je najpoznatija po svojoj ulozi u seriji Vampirski dnevnici. Love in the Villa je priča koja prati mladu djevojku čiji lik utjelovljuje Kat. Kat je neto prije godišnjeg odmora iz snova prekinula s dečkom. No, to ju nije spriječilo da sama otiđe na putovanje u romantičnu Veronu. Pri dolasku Kat saznaje da je smještaj zabunom duplo bukiran te da će svoj odmor morati provesti s ciničnim Britancem Tomom. Kako izgleda njihov ‘odmor iz snova’ doznajte 1. rujna na Netflixu.

End of the Road

Ovo je jedan od akcijskih trilera kojemu se najviše veselimo ove jeseni. Brenda i njena obitelj kreću na zabavno obiteljsko putovanje preko cijele Amerike, no zabava staje u trenu kada postanu mete misterioznog ubojice. Queen Latifah, Beau Bridges i Ludacris čine glumačku postavu akcijskog trilera naziva End of the Road koji na Netflix stiže 9. rujna.

Do Revenge

Maya Hawke, Sophie Turner, Camila Mendes i Austin Abrams čine impresivnu glumačku postavu ovog novog teen filma. Priča prati Dreu (Camila Mendes) koja je na vrhuncu svojih srednjoškolskih moći kad cijeli njezin život u roku sekunde promijeni. Procurila je privatna snimka nje i njenog bivšeg dečka nakon čega se njen svijet srušio. S druge strane Eleanor (Maya Hawke) suočena je s raznim neugodnim situacijama koje su karakteristične za nove učenike. Kada se i jedna i druga nađu u nepoželjnim situacijama, ove srednjoškolke udružile su snage pri vraćanju vlastite reputacije. Ovaj film ćemo zasigurno pogledati 16. rujna na omiljenom Netflixu.

 

Blonde

Jedan od dugoočekivanih Netflixovih filmova upravo je Blonde čija je radnja adaptirana verzija biografije Marilyn Monroe. Od samog izlaska trailera cijeli svijet bruji o ovom filmu, a jedno je sigurno – svi jedva čekamo pogledati Anu de Armas u ulozi Marilyn. Čekanju je napokon doša kraj, jer upravo 28. rujna ovaj film napokon stiže na Netflix.

Devil in Ohio

Emily Deschanel utjelovila je glavnu ulogu u ovom misterioznom trileru. Triler prati psihijatricu Suzanne (Emily Deschanel) čiji recentni slučaj joj preuzme život. Suzannin zadnji slučaj uključuje djevojku koja je pobjegla iz kulta i čiji je primarni cilj integrirati se ponovno u normalno društvo. Suzanne ju prihvaća u svoj dom u nadi da će se mlada djevojka što prije oporaviti, no stvari se ubrzo mijenjaju. Što se sve dešava s mladom djevojkom u Suzanninom domu možemo saznati 2. rujna na Netflixu u novoj seriji naziva Devil in Ohio.

Fate: The Winx Saga

Nakon godine dana čekanja na Netflix nam napokon stiže nova sezona popularne serije Fate: The Winx Saga. Iako su mnogi bili dosta skeptični pri izlasku prve sezone, ova serija se pokazala kao pun pogodak. Njena popularnost dokazana je uzastopnim brojem jedan na Netflixovim Top 10 serija i to nekoliko tjedana za redom. U kakve će se avanture upustiti Bloom i njena družina ove sezone saznat ćemo 16. rujna na Netflixu.

Dynasty

Peta i posljednja sezona serije Dynasty stiže nam 24. rujna na Netflix. Inače, ova serija prati dvije najbogatije američke obitelji dok se bore za kontrolu nad svojim bogatstvom i djecom. Ovo je također moderni remake originalne serije, pod istim nazivom, koja je izašla 1981. godine. No, mi smo zasigurno uzbuđeni za epsko finale Dynasty serije.

Foto: Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori