Prvi šarmantni božićni filmovi koji stižu na Netflix

Prvi šarmantni božićni filmovi
koji stižu na Netflix

Love Hard

Iako nas od Božića dijeli 78 dana, u trgovine je već stigao dobar dio božićnog asortimana, a polako počinje i kovanje planova za nadolazeće blagdane. Kao i svake godine, Netflix na vrijeme počinje rasplamsavati hype oko svog božićnog filmskog lineupa. Tijekom studenog i prosinca stižu mnogobrojni filmski naslovi iz međunarodne i lokalne produkcije, a svaki novi trailer i fim dočekan je s oduševljenjem među obožavateljima. Jednostavnost i očekivanost radnje, šarmantne i simpatične ljubavne priče koje uvijek imaju sretan kraj daju nam savršenu dozu eskapizma u hladnijim mjesecima nakon užurbanog tempa. Izdvojili smo najinteresantnije božićne filmove koje je Netflix dosad otkrio i do kojih polako odbrojavamo!

The Claus Family

Nizozemsko-belgijska produkcija pripremila je ovog Božića obiteljsku blagdansku priču The Claus Family. Film prati dječaka Julesa koji nije fan blagdanske atmosfere. Međutim, kad se njegov djed razboli, Jules otkriva da obitelj nije onakva kakvom se čini i shvaća da jedino on može spasiti ovaj Božić.

Love Hard

Među najpopularnijim je filmovima ove božićne sezone zasigurno Love Hard. Nakon što smo prošle godine u božićnom lineupu gledali Kat Graham, ove godine na Netflix stiže glavna zvijezda nekoć hit serije The Vampire Diaries. Nina Dobrev glumi uz Darrena Barneta (Never Have I Ever), Jimmy O. Yanga, Jamesa Saitoa, Mikaelu Hoover i druge. Radnja se vrti oko Natalie, vječne romantičarke i novinarke kojoj se čini da će joj se sreća u ljubavi konačno okrenuti kad preko aplikacije upozna šarmantnog Taga (Barnet). Bez puno razmišljanja odluči kupiti avionsku kartu i iznenaditi svoju novu simpatiju – samo da bi otkrila da uopće nije komunicirala s Tago, već njegovim najboljim prijateljem iz djetinjstva, Joshom, koji baš kao i ona, jednostavno nema sreće u ljubavi.

The Princess Switch 3

Netflix ne odustaje od popularne franšize The Princess Switch! Priča dobiva svoj treći nastavak, a Vanessa Hudgens ponovno igra čak tri uloge. Radnja se ovoga puta vrti oko krađe vrijednog predmeta s dvora zbog čega kraljica Margaret (Hudgens) i princeza Stay (Hudgens) potraže pomoć još jedne ‘blizanke’ – Margertine rođakinje Fione (Hudgens). Fiona će uz pomoć misterioznog muškarca iz prošlosti pokušati ući u trag ukradenog predmetu, a istovremeno će se razbuktati božićna romansa na neočekivane načine. Film izlazi 18. studenog!

A Boy Called Christmas

Ubrzo nakon toga na streaming platformu dolazi neobična ekipa – Sally Hawkins Kristen Wiig, Henry Lawfull, Toby Jones, Zoe Coletti, (obožavana) Maggie Smith i drugi. Snimljen po knjizi popularnog Matta Haiga, film prati dječaka Nikolasa koji odlazi na nezaboravnu avanturu na sjever, a sve kako bi pronašao svog oca koji je u potrazi za selom vilenjaka – Elfhelmom. Nikolasu se pridružuje sob Blitzen i njegov ljubimac miš u duhovitoj, dirljivoj i magičnoj božićnoj avanturi. Film će biti dostupan od 24. studenog.

A Castle for Christmas

Brooke Shields i Cary Elwes glavna su lica još jednog božićnog filma koji izlazi 26. studenog. Radnja se razvija oko Sophie Brown (Shields), proslavljene autorice koja putuje u Škotsku s željom da kupi pravi omanji dvorac. Međutim, izbirljiv vlasnik, ujedno i vojvoda, Myles, stvara joj probleme. Međusobne prepirke ubrzo se pretvaraju u pravu ljubavnu priču koju nitko od njih nije očekivao.

Single All the Way

Michael Urie, Philemon Chambers, Luke Macfarlane, Jennifer Coolidge, Kathy Najimy i drugi glume u još jednom božićnom filmu koji stiže 2. prosinca.Film nas radnjom pomalo podsjeća na prošlogodišnji Holidate. Prati, naime, Petera (Urie) koji uvjeri svog najboljeg prijatelja Nicka (Chambers) da mu se pridruži ovih blagdana kako bi izbjegao pitanja svoje obitelji o tome zašto je još uvijek samac. Uspješno se pretvaraju da su zajedno sve dok Peterova majka svom sinu ne namjesti slijepi spoj s trenerom Jamesom (Macfarlane), zbog čega cijeli plan pada u vodu.

Foto. IMDb, Netflix

Učitati još
Zatvori