Neodoljivi Tom Hardy u ulozi najpoznatijeg gangstera – pogledajte trailer za Capone

Neodoljivi Tom Hardy u ulozi najpoznatijeg gangstera – pogledajte trailer za Capone

Navikli smo ga gledati u stvarno svakakvim izdanjima, ali čini se kako će Tom Hardy ovaj put nadmašiti sam sebe. Stiže film o posljednjim godinama života najpoznatijeg gangstera na svijetu – Capone.

Capone – neispričana priča

Nekada veliki okrutan biznismen, kralj mafijaškog podzemlja u Chicagu pred kraj života obolio je od demencije. Nakon povratka iz zloglasnog Alcatraza, bolest mu se toliko proširila na mozak da je mentalno bio na razini dvanaestogodišnjeg djeteta. Nekada strah i trepet, sada postaje osoba koju proganjanju slike nasilja iz prošlosti, a glavni cilj je sjetiti se gdje je na imanju zakopao milijune dolara. Svakako intrigantna i dosad neispričana priča, bazirana na činjenicama, prikovat će nas za male ekrane. 

Pandemija poremetila planove premijere

Iako je velika premijera filma trebala biti održana u drugoj polovici 2020., korona virus malo je poremetio planove. Distributeri se još uvijek nadaju da će se situacija popraviti i ako se vrati u normalu, premijeru možemo očekivati nakon ljeta. Dobra vijest je da Capone, prvotnog naziva Fonzo, ipak stiže na male ekrane. Bit će dostupan u formi video na zahtjev, i to samo 48 sati, 12.svibnja. U filmu još glume Kyle MacLachlan, Matt Dillon, Linda Cardellini i Kathrine Narducci. Dok čekate film, pogledajte trailer.

Foto: YouTube, IMDb

Učitati još
Zatvori