Najzabavnije kultne serije koje ćemo gledati ovaj vikend

Najzabavnije kultne serije koje
ćemo gledati ovaj vikend

Ako ste u potrazi za novom serijom koju ćete bingeati ovaj vikend vratite se malo u prošlost. Nova televizijska ostvarenja i više su nego dobra, no ponekad se zaželimo nekih starih serija koje uvijek iznova možemo gledati jer nam redovito izmame osmijeh na lice. Ovo su kultne zabavne serije koje ćemo gledati ovaj vikend.

Veep

Američka televizijska serija koja na satiričan način prikazuje taj zamuljani svijet politike. Veep je humoristična serija koja prati potpredsjednicu SAD-a Selinu Meyer (Julia Louis-Dreyfus) i njezin ured, te sjajno opisuje političke odnose u Washingtonu.

Curb Your Enthusiasm

Curb Your Enthusiasm je američka humoristična serija čiji je tvorac Larry David. On je i glavni glumac, scenarist i izvršni producent. Larry David ima sve: novac, sigurnost, slavne prijatelje, brižnu ženu, divan dom. Zašto mu je život stalno u potpunom neredu? „Uspjeh“ ne znači nužno da vam sve ide od ruke.

Seinfeld

“Seinfeld” je jedna od najpopularnijih američkih humorističnih serija u povijesti, koja je emitirana od 5. lipnja 1989. do 14. svibnja 1998. godine. Seriju je osmislio i režirao Larry David zajedno s Jerryjem Seinfeldom, ujedno i glavnim glumcem. Serija je postala popularna zbog pošalica iz svakodnevnog urbanog života te mnoštva smiješnih skečeva i radnji.

The Office

Temeljena na istoimenoj uspješnoj britanskoj seriji koja satirično i komično prikazuje svakodnevnu atmosferu jednog prosječnog ureda. Prikazuje svakodnevicu mlađih i sredovječnih likova koji rade u tvornici papira i na dnevnoj bazi izmjenjuju životna iskustva. Bilo da volite američku ili englesku verziju, ova serija je bliska svakome tko se prepoznaje u “od 9 do 5” sustavu rada.

Modern Family

Jedna od najznačajnijih humorističnih američkih serija, godinama je pri vrhu liste onih serija koje uvijek možemo iznova gledati. Svakodnevne i uobičajene komične situacije ne baš tako uobičajenih obitelji, dale su na popularnosti ovoj seriji koja je iz sezone u sezonu postajala sve bolja i bolja.

Friends

Jedni jedini i neponovljivi “Prijatelji”. Mnogi od nas prepoznat će se u kategoriji onih ljudi koji ih uvijek iznova gledaju. Serija koja je obilježila devedesete u Americi, ali i cijelom svijetu, postala je sinonim pop kulture novijim generacijama. Zanimljiva vijest je i da ćemo novu specijalnu epizodu ove serije gledati uskoro.

Neke kultne serije koje bi svakako dodali ovom popisu su i Married… with Children, It’s Always Sunny in Philadelphia, That ’70s Show, Malcolm in the Middle, How I Met Your Mother, Parks and Recreation, The Fresh Prince of Bel-Air, Cheers i Will and Grace.

Učitati još
Zatvori