Najpopularniji Disneyjevi filmovi na jednom mjestu obradovat će klince i odrasle

Najpopularniji Disneyjevi filmovi na jednom mjestu obradovat će klince i odrasle

The Incredibles

Svijet avantura čeka vas i vaše mališane jer se svi najpopularniji Disneyjevi filmovi sada nalaze na jednom mjestu! Savršen su bijeg od realnosti za odrasle tako da vjerujemo da im nećete moći odoljeti, zajedno s vašim klincima. Isključite se na trenutak od obveza i birajte jedan od apsolutnih klasika koji su dostupni u Pickboxovoj videoteci.

Izbavitelji (The Incredibles)

Svaka obitelj proživljava herojske trenutke. Ova Disneyjeva obitelj superjunaka sinkronizirana na hrvatski odvest će vas u svijet boraca protiv kriminala koji su, nakon što su bili prisiljeni „otići u mirovinu“, dobili tajni zadatak, stoga na kušnju dolazi zajedništvo u obitelji. Fim je nagrađen Oscarom za najbolji animirani film i za najbolju montažu zvuka, pružit će vam nevjerojatan doživljaj animacije te glasi za jedan od filmova s najvećom zaradom u 2000-tima.

incredibles

Mary Poppins

Američki mjuzikl iz 1964. godine s Julie Andrews u glavnoj ulozi dadilje s čarobnim moćima koja je danas postala simbol za idealnu „tetu čuvalicu“ vratit će vas i vaše dijete u neka prošla, nostalgična vremena.

Priča je nastala prema romanu spisateljice Pamele Lyndon Travers koji se našao u rukama kćeri Walta Disneyja, a Disney ga je htio ekranizirati. Međutim, književnica nije bila oduševljena tom idejom i pregovori o autorskim pravima nastavili su se sljedećih 20 godina. 1960. P. L. Travers popušta i putuje u Los Angeles kako bi se upoznala s kreativnim timom zaduženim za scenarij, a nakon premijere filma Travers nije bila sretna s „ublaženom verzijom“ njezine dadilje, animiranim dijelovima i glazbom.

Mary Poppins

Pepeljuga (Cinderella)

Zar postoji ijedno dijete koje nije čulo za Pepeljugu, postoji li možda neka mama koji nije kao djevojčica željela biti poput Pepeljuge i naći svog princa za ljubav do kraja života?
Ako vam se ta želja i nije ostvarila, ostvarite je na Pickboxu i maštajte ne uz jednu, nego čak tri Pepeljuge: Pepeljugu, Pepeljugu 2: Snovi se ostvaruju i Pepeljugu 3: Princeza zauvijek.
Naime, prvi animirani film o Pepeljugi iz 1950. američki filmski institut proglasio je devetim najboljim animiranim filmom ikada. Ta Pepeljuga zaslužna je i za opstanak Disneyjeva carstva. Da studio Disney tada nije u bajku o skromnoj sluškinji koja se pretvara u princezu uložio nevjerojatnih tri milijuna dolara – Disney bi propao, mi danas ne bismo pisali ovaj tekst niti bismo gledali sve te genijalne crtiće na Pickboxu.

Priča o igračkama (Toy Story 1, 2, 3)

I to onima koje osjećaju, razgovaraju, imaju probleme, snove – i dušu. Tri nastavka ovoga legendarnog animiranog filma čekaju vas na Pickboxu, mjestu gdje će vaš mališan, gledajući avanture Woodyja i Buzza Svjetlosnog, naučiti što je zaista pravo prijateljstvo te kako cijeniti i brinuti se o igračkama, čak i onima kojima se više ne igra, koje su zaboravljene….
Zaradom od svih triju dijelova Priča o igračkama postala je najkomercijalniji animirani film svih vremena te četvrti najuspješniji Disneyjev film u povijesti.

Toy Story

Luckasti i zabavni (Fun and Fany Free)

Zadnji animirani film u kojem Walt Disney posuđuje svoj glas Mikiju Mausu. Disney je od 1928. pa sve do 1947. svoj glas posuđivao ovom najpoznatijem liku animiranih filmova. Ovo je i jedini film u kojem se zajedno pojavljuju Miki, Šiljo, Paško i Cvrčak. Riječ je o spoju dvaju različitih projekata, točnije, kratkih animiranih avantura Bongo i Miki i stabljika graha. Na Pickboxu vas očekuje i Pobuna na farmi, Knjiga o džungli, Mačke iz visokog društva, Juhu-hu i ostali najbolji Disneyjevi filmovi, stoga pogledajte ponudu i registrirajte se na www.pickbox.tv

Fun and Fany Free

Učitati još
Zatvori