Najbolje serije ovog ljeta koje ćete pogledati u dahu

Najbolje serije ovog ljeta koje
ćete pogledati u dahu

The Innocents

Ovog ljeta gledat ćemo stvarno jako mnogo dobrih serija i to s velikim i zvučnim imenima iz hollywoodskog filmskog svijeta, no osim njih dodajemo našem popisu još nekoliko naslova za koje smo sigurni da će nas prikovati uz ekrane. Od drama do SF-a Stephena Kinga, sumnjamo da ćete ijednom odoljeti…

The Innocents

Nadnaravna ljubavna priča koja slijedi par tinejdžera s posebnim i također, nadnaravnim moćima. U seriji glume odličan Guy Pierce, Sorcha Groundsell i Percelle Ascott. Serija dolazi na male ekrane 24. kolovoza, taman po završetku prijašnjih televizijskih hitova, a kako nam ljeto ne bi završilo bez još jednog dobrog bingeanja.

The Innocents

Sharp Objects

Serija koju već pratimo sigurno će nas još dugo držati tijekom ljeta i kojoj ćemo se vraćati. Ovaj izniman krimi triler s Amy Adams u glavnoj ulozi i s režiserskim potpisom JeanMarca Valléea zadovoljit će i najzahtjevnije gledatelje, a što nam je slavni režiser otkrio o seriji, pročitajte ovdje.

Sharp Objects

Better Call Saul

Ovaj kultni spin off serije Breaking Bad ulazi u svoju četvrtu sezonu 6. kolovoza što znači da imate taman vremena nadoknaditi sezone prije, u slučaju da ih niste pogledali!

Better Call Saul

Castle Rock

25. srpnja na male ekrane dolazi novo ostvarenje Stephena Kinga, no ovog pota pojačano s producentom J.J. Abramsom i fantastičnom postavom glumaca: Andréom Hollandom, Melanie Lynskey, Jane Levy, Sissy Spacek, Billom Skarsgårdom, Scottom Glennom, Terryem O’Quinnom i Frankom L. Ridleyom.

Castle Rock

Castle Rock

Ozark

Vijest da 31. kolovoza dolazi druga sezona serije Ozark odjeknula je društvenim mrežama kao jedna od najvećih i najvažnijih vijesti tog dana u svijetu showbusinessa. Dok ne vidimo u kojem smjeru je krenula druga sezona i što je sve zamislio i osmislio Jason Bateman, prisjetite se prve sezone – ponovno gledanje donijet će vam neku novu perspektivu, vjerujte, serija će vas nanovo oduševiti.

Ozark

Ozark

Učitati još
Zatvori