Na TV dolaze čak 4 nove odlične serije

Na TV dolaze čak 4 nove odlične serije

Trust (1)

Home Box Office je razveselio gledatelje s čak četiri obećavajuće premijere – na HBO GO su stigle prve epizode novih serija „Trust“ i „Barry“, treće sezone hit serije „Milijarde“ i pete sezone sada već kultne „Silicijske doline“. Nove epizode dolazit će u ponudu HBO GO video usluge na zahtjev svakog ponedjeljka.

Jedan od izvršnih producenata serije „Trust“  je oskarovac Danny Boyle, koji je ujedno i režirao određene epizode, a među glavnim glumcima su hollywoodske zvijezde Donald Sutherland, Hilary Swank i Brendan Fraser. Radnja serije se događa 1973. godine u Rimu. Mafija otima Johna Paula Gettyja III. i traži otkupninu. Na njihovo iznenađenje, iz neotkrivenih razloga, njegova obitelj nije zainteresirana za njegovo vraćanje. „Trust“ prikazuje mračnu noćnu moru mladića u rukama otmičara koji ne shvaćaju zašto nitko ništa ne poduzima da im vrate svog zarobljenika. Premijera će biti 30. ožujka u 21.00h.

Trust

Crna komedija „Barry“, u kojoj glavnu ulogu ima Bill Hader, a koji je također i scenarist i izvršni producent serije zajedno s Alecom Bergom, prati depresivnog, jeftinog plaćenog ubojicu sa Srednjeg zapada (Hader) koji se zaljubi u glumu radeći na jednom poslu u L. A.-u, ali njegove mu kriminalne veze neće dopustiti da ode. Premijera će biti 26. ožujka u 21.30h.

Barry

Dobitnici Emmyja i Zlatnog globusa Paul Giamatti i Damian Lewis vraćaju se u trećoj sezoni hit serije „Milijarde“ (Billions), složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Lukavi i snalažljivi državni odvjetnik Chuck Rhoades (Giamatti) i briljantni, ambiciozni kralj hedge-fondova Bobby „Axe“ Axelrod (Lewis) nalaze se na putu k eksplozivnoj koliziji, a svaki koristi sve svoje intelektualne vještine, moć i utjecaj kako bi nadmašio onog drugog. U ovoj pravodobnoj, provokativnoj seriji ulozi se broje u milijardama. Premijera bit će 27. ožujka u 20.00h.

Damian Lewis as Bobby "Axe" Axelrod and Paul Giamatti as Chuck Rhoades in Billions (Season 1, Episode 12). - Photo: Jeff Neumann/SHOWTIME - Photo ID: Billions_112_3337.R

Damian Lewis as Bobby "Axe" Axelrod and Maggie Siff as Wendy Rhoades in Billions (Season 1, Episode 12). - Photo: Jeff Neumann/SHOWTIME - Photo ID: Billions_112_0548.R

Stigla je i peta sezona serije čija se radnja odvija u visokotehnološkoj zlatnoj groznici suvremene Kalifornije, gdje su za uspjeh najkvalificiraniji ljudi ujedno najnesposobniji nositi se s istim. U novim epizodama pete sezone za „Emmy“ nominirane komedije „Silicijska dolina“ (Silicon Valley) Mikea Judgea i Aleca Berga koja kritizira tehnologiju zatječemo dečke iz „Pied Pipera“ na izlasku iz kaosa prošle sezone i bliže nego ikad pravoj slavi i bogatstvu, dok se približava debi njihova novog, decentraliziranog interneta „PiperNet“. Premijera je bila jučer 26. ožujka u 21.00h, no još stignete sve konce uloviti!

Sillicon Valley 2

Sillicon Valley 4

Učitati još
Zatvori