Zašto ćemo gledati novi dokumentarac Selene Gomez
Zašto ćemo gledati novi dokumentarac Selene Gomez

Zašto ćemo gledati novi
dokumentarac Selene Gomez

Dokumentarni film koji tematizira život popularne pjevačice naziva ‘My Mind and Me’ napokon je stigao na Apple TV! Dokumentarac o kojem zadnjih nekoliko tjedana priča cijeli svijet napokon je ugledao svjetlo dana, a mnoge je ostavio šokiranima. Glavna premisa dokumentarca stavlja se na mentalno zdravlje, a snimljen je kroz zadnjih šest godina života Selene Gomez. U rom periodu Selena je prošla kroz vrlo javan prekid, dijagnosticiran joj je bipolaran poremećaj i lupus te je zbog mentalnog zdravlja morala otkazati turneju.

‘My Mind and Me’ dokumentarni je film koji zaviruje u život Selene Gomez

Dokumentarni film dolazi od redatelja Aleka Keshishiana koji je prvi put radio sa Selenom Gomez na glazbenom spotu za pjesmu “Can’t Keep My Hands to Myself”, no vjerojatno je najpoznatiji po Madonninom revolucionarnom i intimnom dokumentarcu naziva ‘Truth or Dare’ (1991.), koji je bio dokumentarni film s najvećom zaradom, dok ga Bowling for Columbine nije nadmašio. Mnogi su ostali šokirani što je Selena uopće odlučila surađivati s Alekom jer je on jedan od redatelja koji želi zaviriti u svaku sferu života. Stoga činjenica da je Selena snimila dokumentarac koji u prvi plan stavlja mentalno zdravlje i to s Alekom znači da ćemo dobiti detaljan uvid u proteklih šest godina života pjevačice.

Ono što mnogi ističu kao najbolji dio dokumentarca je činjenica da su problematika i stigma mentalnih bolesti u današnjem društvu izrazito realno prikazane. Situacije nisu zamaskirane i uljepšane za gledatelje, prikaz života mlade osobe s lupusom i dijagnozom bipolarnog poremećaja prikazan je u stvarnom svjetlu. Sama Selena ističe kako je i njoj samoj bilo teško retrospektivno ponovno proživljavati teške životne situacije, čak i preko samog ekrana. Vrijedi spomenuti da će i za mnoge gledatelje biti teško gledati pojedine scene ovog dokumentarca. No, činjenica da će ovaj dokumentarac pomoći mnogima i na jedan način ponovno prikazati premisu da život nikada nije onakav kakvog ga projiciramo na van.

Dokumentarac možete pogledati već danas, a ispod vam ostavljamo trailer u kojem možete vidjeti sve što vas čeka.

Izvor: YouTube, Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori