Jedinstvena prilika za pogledati mjuzikl Amerikanac u Parizu

Jedinstvena prilika za pogledati
mjuzikl Amerikanac u Parizu

Amerikanac u Parizu

Sezona kino spektakala uskoro se bliži kraju stoga je upravo idealna prilika da nadoknadite propušteno; do ljeta su na programu balet Manon 3. svibnja, mjuzikl Amerikanac u Parizu 16. svibnja te balet Labuđe jezero 13. lipnja.

Mjuzikl Amerikanac u Parizu nagrađen je poznatom nagradom Tony, a nastao je prema predlošku MGM-ovog filma o ljubavi  u takozvanom gradu svjetlosti. Ovo sjajno djelo predstavlja i predivnu glazbu te tekst Georga ili Ire Gershwina (uključujući hitove S Wonderful I Got Rhythm), zapanjujuć dizajn kostima i i koreografiju koja oduzima dah. S rekordnih 28 recenzija koje su mu priskribile najbolje ocjene engleskih kritičara ( pet zvjezdica ), Amerikanac u Parizu zaista sa stilom dolazi iz londonskog West End-a u vaša kina.

Amerikanac u Parizu3

Jerry Mulligan je američki vojnik koji se pokušava probiti kao slikar u gradu koji odjednom buji nadom i mogućnostima. Nakon slučajnog susreta s lijepom mladom plesačicom  Lisom, Pariz postaje pozadina senzacionalne, moderne romanse o umjetnosti, prijateljstvu i ljubavi u poslijeratnom razdoblju…

Doživite ovu “divljenja vrijednu” (The Guardian) produkciju u udobnosti CineStar kinima i u Kaptol Boutique Cinema samo 16. svibnja kad se projicira snimka mjuzikla i kao takva se neće ponovo prikazivati. U pauzi vam je kino pripremilo i pjenušac.

Amerikanac u Parizu2

Film je titlan na engleskom jeziku. Ulaznice su u prodaji na https://www.blitz-cinestar.hr/spektakli/amerikanac-u-parizu/5317/20180420, a sve informacije o spektaklima u najavi pronađite na https://www.blitz-cinestar.hr/spektakli.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori