Milu Kunis gotovo je nemoguće prepoznati u novom filmu s Glenn Close

Milu Kunis gotovo je nemoguće prepoznati
u novom filmu s Glenn Close

Mila Kunis otisnula se iz omiljenih zvijezda devedesetih u jednu od naših najdražih glumica. Međutim, već ju neko vrijeme nismo gledali u filmu koji nije definiran kao komedija. Vijest o novom filmu ‘Four Good Days’ u kojem glumi s legendarnom Glenn Close baš je zato uzbudljiva!

Film ‘Four Good Days’ baziran je na istinitoj priči koju je napisao novinar Eli Saslow, dobitnik Pulitzera. Drama prati 31-godišnju Molly (koju igra Kunis) koja ponovno obnavlja odnos s majkom Deb (Close) dok se bori s ovisnošću i pokušava vratiti svakodnevicu pod kontrolu. Međutim, povratak u majčin život obilježen je prošlim traumama, a iako se Deb pokušava u potpunosti posvetiti kćeri, Mollyina ovisnost preuzela je cijelu njezinu egzistenciju.

Novinar koji je originalno priču predstavio javnosti ujedno je napisao i scenarij s redateljem Rodrigom Garcijom. Garcia je već radio s Glenn Close na filmu ‘Albert Nobbs’ za koju je glumica bila nominirana za Oscara.

Film ‘Four Good Days’ je premijeru imao još prošle godine na Sundance festivalu, a službeno će izaći kao video on demand u svibnju ove godine.

Foto: Screenshot / YouTube

Učitati još
Zatvori