Snima se novi Mean Girls! Poznato je tko se od ekipe vraća
Snima se novi Mean Girls! Poznato je tko se od ekipe vraća

Snima se novi Mean Girls! Poznato je
tko se od ekipe vraća

Kultni film Y2K razdoblja dobiva novo izdanje. Iz studija Paramount Pictures potvrdili su kako aktivno rade na snimanju Mean Girls mjuzikla. Novi filmski naslov donosi nam i nova glumačka lica pa je tako uloga Cady Heron, koja je svojevremeno potvrdila status teen ikone Lindsay Lohan, pripala mladoj glumici Angourie Rice.

Uloga Regine George dodijeljena je glumici Reneé Rapp, široj javnosti poznatoj po angažmanu u seriji The Sex Live of College Girls. Poznat je i ostatak Opasnih djevojaka: Bebe Wood nova je Gretchen Weiners, dok će Avantika Vandanapu ostvariti ulogu Karen Smith.

Mladoj glumačkoj ekipi pridružit će se i iskusnija glumačka lica pa je tako Busy Philipps potvrdila kako će preuzeti ulogu majke Regine George. S druge strane, uloga majke Cady Heron pripala je Jenni Fischer, domaćoj javnosti najpoznatijoj po ulozi Pam Beesly u seriji The Office.

Službeno je potvrđeno kako će se projektu pridružiti i jedna od članica originalne postave – Tina Fey. Slavna komičarka, koja je napisala i originalni film i brodvejski mjuzikl, vraća se za filmsku glazbenu adaptaciju.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori