‘Ocean’s Eleven’ dobiva prequel u kojem glavnu ulogu ima Margot Robbie

‘Ocean’s Eleven’ dobiva prequel u kojem glavnu ulogu ima Margot Robbie

Ocean’s Eleven (Oceanovih 11) jedan je od filmova koje uvijek možemo gledati, a ni njegova dva nastavka nisu bila ništa manje uzbudljiva i zabavna. Nakon toga smo mogli gledati Ocean’s 8, u kojem smo vidjeli neke od najboljih glumica današnjice. Film sa ženskom postavom se pokazao kao veliki uspjeh. Sada je najavljen prequel Ocean’s Eleven, prvog filma iz ove franšize. Jednu od glavnih uloga imat će Margot Robbie.

Kako se doznaje, nije riječ o nastavku filma Ocean’s 8, već o sasvim novoj priči koja će biti smještena u 1960-e godine. Već je to dalo naslutiti kako će priča pratiti vrijeme daleko prije onoga što smo mogli gledati u prvom nastavku filma. Radnja će se također odvijati u Europi. Film je najavljen kao veliki projekt kuće Warner bros., a čini se kako će i ovim filmom nastaviti niz velikih uspješnica.

Projekt od kojeg se mnogo očekuje

Kao redatelj je najavljen Jay Roach, s kojim je Margot radila 2019. godine na uspješnici Bombshell. Iako je projekt tek u najavi, šuška se kako će sa snimanjem krenuti već početkom iduće godine. O samoj se priči još uvijek ne zna mnogo. Međutim, najava Margot Robbie u glavnoj ulozi dala je naslutiti kako bi i ovdje moglo biti riječi o filmu prepunom najvećih zvijezda današnjice.

Sam film Ocean’s Eleven zapravo ima svoj original koji je snimljen 60-ih godina. U toj verziji su uloge imali, među ostalima, Frank Sinatra i Dean Martin. Kada je remake izašao 2001. godine, u glavnim su ulogama bili Brad Pitt i George Clooney. Priča se pokazala jednako uspješnom kao i 40-ak godina prije. Nakon tri nastavka, ženska je publika jedva dočekala Ocean’s 8. U njemu su glavne uloge imale Sandra Bullock i Cate Blanchett, a također je bio dobitna kombinacija.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori