Manje od tjedan dana do nove sezone Grace & Frankie

Manje od tjedan dana do nove sezone
Grace & Frankie

Omiljene Grace and Frankie vraćaju se 18. siječnja na male ekrane! Trailer pete sezone donosi nekoliko urnebesnih trenutaka iz kojih vidimo da se njihova avantura prijateljstva, obitelji i života općenito nastavlja, a ovog puta su snažnije nego ikada, posebno u svom zajedništvu.

5. sezona Grace & Frankie

Seriju su kreirali Marta Kauffman i Howard J. Morris za Netflix. U seriji glume fantastične Jane Fonda i Lily Tomlin u naslovnim ulogama Grace i Frankie, dvije prijateljice čije prijateljstvo nije počelo međusobnom naklonošću, već su bile prisiljene živjeti zajedno jer su se njihovi supružnici zaljubili jedan u drugoga i odlučili razvesti se od njih i učiniti svoju vezu zakonitom. Njihov odnos se razvijao kroz dosadašnje četiri sezone tako da ćemo ih sada gledati kao ne samo prijateljice, već i poslovne partnerice. U seriji smo do sada upoznali i njihovu djevu – Frankieine kćerke i Graceine sinove čija međusobna kemija bratstva i sestrinstva je također jaka i oni također imaju svoje priče koje pratimo i urnebesne trenutke.

Iako je serija na početku imala podijeljene kritike, do kraja četvrte sezone osvojila je dvije Golden Globes nagrade i 41 nominaciju. Pogledajte što njih, a i vas, čeka u novoj, petoj sezoni – donosimo trailer:

Učitati još
Zatvori