Stigao je trailer za ‘Malcolm & Marie’, ljubavni film s kojim bi Zendaya ponovno mogla ući u povijest

Stigao je trailer za ‘Malcolm & Marie’, ljubavni film s kojim bi Zendaya ponovno mogla ući u povijest

O ljubavnoj drami ‘Malcolm & Marie’ pisali smo vam još u rujnu kad je objavljeno da je Netflix kupio filmski spektakl za čak 30 milijuna dolara. Jedan je to od prvih filmova snimljenih u tajnosti za vrijeme karantene po striktnim pravilima.

‘Malcolm & Marie’ jedan je od najuzbudljivijih filmova 2021. godine, ne samo zato što je sniman u jedinstvenom periodu, već i zato što glavne uloge imaju trenutno itekako poželjna glumačka lica. John David Washington nedavno je briljirao ulogom u filmu ‘Tenet’, a mlada Zendaya prošle je godine oborila dodjele nagrada ulogom u seriji ‘Euphoria’ i postala najmlađa osoba nagrađena za najbolju glumicu na Emmyjima.

Filmski kritičari pišu da bi, sudeću po traileru, u takvom tonu mogla nastaviti. Film ‘Malcolm & Marie’ odmah je svrstan u moguće kandidate za Oscara. Film režira Sam Levinson, redatelj i tvorac ‘Euphorie’, a radnja prati filmaša Malcolma i njegovu djevojku Marie koji se, nakon premijere njegovog filma, suočavaju sa svim aspektima svoje veze.

Hoće li glumački tandem ući u povijest?

Zendaya i Washington na filmu su radili i kao producenti. Ako bi Zendaya zbilja bila nominirana u toj kategoriji, bila bi druga žena crne rase ikad koja bi dobila to priznanje. Ako bi, pak, osvojila nominaciju za najbolju glumicu, postala bi tamnoputa žena s najviše nominacija u godinu dana uz Mary J. Blige. Također, bila bi i najmlađa producentica nominirana u povijesti. Budući da njegov otac vjerojatno ulazi u utrku za Oscare kao producent filma ‘Ma Rainey’s Black Bottom’, John D. Washington i Denzel Washington mogli bi postati prvi tandem otac-sin među nominiranima.

Film na Netflix stiže 5. veljače i vjerujemo da će odmah zasjesti na tron najgledanijih.

Foto: IMDb/Netflix

Učitati još
Zatvori