Malci su se vratili – rezervirajte termin za odlazak u kino
Malci su se vratili – rezervirajte termin za odlazak u kino

Malci su se vratili – rezervirajte
termin za odlazak u kino

Malci ovog ljeta ponovno osvajaju kina! U novom nastavku pratimo 12-godišnjeg Grua, koji je na pravom putu da postane najveći zlikovac svih vremena, u čemu mu svesrdno pomažu mali žuti prijatelji.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj nezasmislivo zle supergrupe Evil 6, kuje plan kako da postane dovoljno zao da bi im se mogao pridružiti. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom Ottom izvršava svoj prvi zločinački pothvat, krađu dragocjenog kamena

Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema, a Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj, pri čemu stječe vrijednu lekciju da čak i najopakijim momcima treba pomoć prijatelja.

Animirani spektakl ljetne sezone

Serija animiranih filmova o Malcima u zadnjih je 10-ak godina postigla planetarnu slavu, a Malci su se uvukli u kožu kako mlađim, tako i starijim generacijama. Vjerujemo da će u novom nastavku koji obiluje humorom, referencama na popularnu kulturu, glazbom, akcijom i drugim zabavnim elementima svatko pronaći nešto za sebe.

Kreativni tim produkcijske kuće Universal pictures, zaslužne i za prethodne filmove iz ove franšize, ponovno se okupio kako bi vam pririredio animirani spektakl ljetne sezone, u čemu je i uspio. Jedinstveni „Malci“ stižu nam 30. lipnja!

Foto: IMDb, Instagram @minions

Učitati još
Zatvori