Love, Death & Robots je NSFW Netflix serija koju ćete progutati u jednom bingeanju

Love, Death & Robots je NSFW Netflix serija koju ćete progutati u jednom bingeanju

Love, Death & Robots nije uobičajena Netflix serija. Radi se o osamnaest (da, čak osamnaest!) dinamičnih, brzih , animiranih, igranih i kombiniranih epizoda u kojima ćete vidjeti apsolutno sve! Fantastična animacija (kod sedme epizode nismo isprva uočili da se radi o animiranom, a ne o igranom filmu… trebala nam je cijela minuta!), genijalne priče, uvrnute priče, potpuna golotinja, nasilje od kojeg okrećete glavu (no onda ju istovremeno odmah vraćate i gledate dalje!), demoni, roboti, mačke…. u seriji je sve!

Love, Death & Robots

Svaka epizoda je priča za sebe, kreirana u svojoj sebi specifičnoj tehnici (tehnologiji?) i svaka vas drži u najvećoj napetosti ili vas nasmije do suza ili pak, se ne možete načuditi genijalnosti i razini storytellinga. Estetika svake epizode je dovedena do savršenstva, bilo da se radi o SF-u, hororu, steampunku, fotorealizmu ili uvrnutoj realnosti. Ovo je serija koja će okupiti ljubitelje vrhunske animacije, humora, SF-a, dobrih trilera i horora i ljubitelja npr. Black Mirrora i animiranih serija kao što je F is for Family ili BigMouth. Televizijski sadržaj je doslovno eksplodirao u količini i kvaliteti  i da, ima odličnih serija, no ponekad se i taj vrhunski dramski sadržaj treba uzdrmati s nečim ovakvim. Gdje vam je priča o robotima koji razgledavaju apokaliptičan grad u kojemu vladaju mačke ili ona gdje jogurt (da, jogurt!) vlada svijetom ili pak, ona gdje mladi par nađe izgubljenu civilizaciju u svome zamrzivaču nešto najnormalnije i napravljeno bez apsolutno iti jedne zamjerke! Naprotiv.

Kreator serije je Tim Miller, a koji potpisuje Deadpool te je autor otvornih scena filmova The Girl with the Dragon TattooThor: The Dark World. Seriju je producirao David Fincher, čije su serije Mindhunter i House of Cards vrhunska televizijska ostvarenja. Osim animiranih dijelova treba spomenuti neka glumačka imena koja ćete gledati: Stefan Kapičić, Thoper Grace (Lude sedamdesete) i Nolan North (Slatke male lažljivice).

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori