Od spin offa Prijatelja, do novih nastavaka Ludih sedamdesetih: Ove serije možete preskočiti
Od spin offa Prijatelja, do novih nastavaka Ludih sedamdesetih: Ove serije možete preskočiti

Od spin offa Prijatelja, do novih nastavaka Ludih sedamdesetih: Ove serije možete preskočiti

Kada je riječ o serijama, teško nam je odabrati najdražu. Postoji toliko dobrih serija koje obožavamo gledati, a stalno izlaze i neke nove koje nas stvarno oduševe. Preporuke novih serija vam stalno dajemo pa smo odlučili otići u drugom smjeru. Serije nam mogu oduzeti puno vremena, a nisu uvijek one popularne i kvalitetne, stoga nam se često dogodi da vrijeme potratimo na lošu seriju. Zato vam danas donosimo serije koje ne gledati.

2 Broke Girls

2 Broke Girls

Prije streaminga, serije su se gledale svaki dan ili tjedan na TV programima. Jedna od njih bila je i popularni sitcom 2 Broke Girls. Serija prati dvije konobarice, Max i Caroline koje se sprijatelje iz nade da bi skupa mogle pokrenuti uspješan biznis. Za 2 Broke Girls ste vjerojatno čuli, no iako popularna, ne mora značiti da je i dobra. Riječ je o klasičnom sitcomu s prosječnim humorom i bez supstance. Ako ste je mislili ikada pogledati, slobodno je preskočite.

loše serije

That ’90s Show

Ako ste voljeli Lude sedamdesete, preskočite njezin spin-off Lude devedesete (That ’90s Show) na Netflixu. S promjenom desetljeća, promijenili su se i likovi te radnja, ali i kvaliteta. Ovog puta glavni lik je Leia Forman, Ericova kćer koja dolazi posjetiti svoju baku i djeda, Kitty i Reda. Lude devedesete samo pokazuju kako nam stvarno nisu potrebne nove verzije omiljenih serija te kako je to uvijek sklizak teren. Nova skupina glumaca jednostavno nije karizmatična i smiješna kao originalna.

2 Broke Girls

The IT Crowd

Vrlo često se dogodi da američke verzije britanskih serija ne prođu baš jednako uspješno (izuzev The Officea i Shamelessa). Jedna od njih je i IT Crowd. Britanski sitcom s Chrisom O’Dowdom i Richardom Ayoadeom u glavnim ulogama jedan je od simpatičnijih i smješnijih sitcoma. No, njezina američka verzija sve je suprotno. Serija prati dva IT stručnjaka štrebera koji rade u velikoj firmi te njihovu šeficu odjela koja je zapravo varalica. The IT Crowd nazivaju sramotnom rekreacijom svoje britanske inačice.

Mulaney

John Mulaney poznati je komičar kojeg volimo. Njegovi Netflixovi stand up specijali su urnebesni, no njegova serija Mulaney jedna je od gorih koje postoje. Iako je glumačka postava opremljena s nekim vrhunskim komičarima, Mulaney se izgubio u izvođenju svog stand upa (po uzoru na Jerryja Seinfelda) i same radnje serije. Gluma je poprilično loša, a ne mogu je spasiti ni komičari poput legendarnog Martina Shorta koji se pojavljuje. Mulaneyju ćemo oprostiti ovaj nesretni uradak i nastaviti pratiti njegov rad.

2 Broke Girls

Joey

Prijatelji su vjerojatno najpoznatiji i jedan od najcjenjenijih sitcoma svih vremena. Iz godine u godinu, serija je privlačila milijune gledatelja, a danas uživa kultni status. Možda će nekome ovo biti nova informacija, ali 2004. godine je izašao spin off PrijateljaJoey. Serija je pratila omiljenog nam Joeyja koji se iz New Yorka preselio u Los Angeles u potrazi za glumačkom karijerom. Ako imalo volite ovog lika u Prijateljima, učinite si uslugu i nemojte gledati ovaj spin off.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori