Ove serije slobodno možete preskočiti. Jedna od njih spada i u najgore ocijenjene serije svih vremena
Ove serije slobodno možete preskočiti. Jedna od njih spada i u najgore ocijenjene serije svih vremena

Ove serije slobodno možete preskočiti. Jedna od njih spada i u najgore ocijenjene serije svih vremena

Kada je riječ o serijama, teško nam je odabrati najdražu. Postoji toliko dobrih serija koje obožavamo gledati, a stalno izlaze i neke nove koje nas stvarno oduševe. Preporuke novih serija vam stalno dajemo pa smo odlučili otići u drugom smjeru. Serije nam mogu oduzeti puno vremena, a nisu uvijek one popularne i kvalitetne, stoga nam se često dogodi da vrijeme potratimo na lošu seriju. Zato vam danas donosimo serije koje ne gledati.

loše serije

And Just Like That

Koliko god nam bolno bilo staviti ovu seriju na listu, moramo reći kako And Just Like That nema veze s omiljenom Seks i grad. Nakon 17 godina, žene iz Seks i grada, vratile su se u spin-off And Just Like That. Dobro, ipak ne sve. Već je poznato kako je glumica Kim Cattrall koja glumi fan favoritea, Samanthu Jones, odlučila kako ne želi sudjelovati u seriji tako da sada samo pratimo avanture Carrie, Mirande i Charlotte. Naravno, predstavljeni su i novi likovi, ali cijela priča fanovima se baš i nije svidjela.

Samathin nedostatak se itekako osjeti, neke odluke unutar serije su šokantne, a dijalozi su dosadni i niti malo na razini onih u Seks i gradu. Unatoč nezadovoljstvu fanova i loših kritika, And Just Like That dobila je i treću sezonu. Gledaju li je ljudi jer im je dobra ili samo žele vidjeti koliko daleko kreatori misle otići prije nego što upropaste omiljene likove još nam ostaje otkriti.

loše serije

Riverdale

Ove godine napokon je, nakon sedam sezona završila serija Riverdale. Za one koji je nisu gledali, to je teen drama koja prati nekoliko prijatelja koji pokušavaju navigirati život u misterioznom gradu Riverdaleu. Kada je serija prvi put izašla, stekla je veliku popularnost. Bila je klasična teen serija koja je u fokusu imala romantične veze i obiteljske probleme. Možda bi Riverdale postala i dobra serija, da nije otišla u skroz krivom smjeru. Negdje oko treće sezone, kreatori su počeli uvoditi besmislene storylineove koje je bilo teško pratiti, a gluma i dijalozi su krenuli silaznom putanjom.

Do finala, Riverdale više nije znala kakva je serija. Je li ona drama, misterija, triler, mjuzikl? Bilo je svega, ali ništa nije imalo smisla. Serija je s godinama postajala sve gora, a gledatelji su najviše kritizirali scenarij. Po svemu sudeći, Riverdale je trebala stati nakon druge sezone jer je imala ogroman potencijal.

Velma

Još jedan spin-off koji je pobrao negativne kritike je animirana serija Velma koja je izašla ove godine na HBO-u. Riječ je o Velmi iz popularne dječje Scooby-Doo serije koja je globalno obožavana. Stoga, kada je spin-off loš, možete očekivati kako će fanovi originala biti poprilično ljuti. Velma ima nevjerojatnu ocjenu od 1.6 na IMDb-ju što je čini jednom od najniže ocijenjenih serija svih vremena. Serija je Velmin origin story i kroz 11 epizoda se prati njezin život kao tinejdžerke koja pokušava riješiti razne misterije te pronaći svoju majku.

Iako je klasificirana kao komedija, to je upravo ono što gledatelji seriji najviše predbacuju. Neki je nazivaju i najgorom serijom ikad te čak i uvredljivom. Velma i Scooby-Doo ekipa su jedni od najomiljenijih dječjih likova uz koje su svi odrasli, stoga ovaj loš spin-off boli još više. Ako vam je Velma na listi, nemojte trošiti vaše dragocjeno vrijeme.

loše serije

Skins (američka verzija)

Američka inačica popularne britanske serije Skins naišla je na puno neodobravanja. Originalna verzija je jedna od najomiljenijih teen serija koja je prikazivala realan život tinejdžera koji nisu ni po čemu posebni niti vode nevjerojatne živote. Serija je bila hit ranih 2000-ih kada se prikazivala te su se mnogi poistovjećivali s njom. Onda je došla američka verzija istog imena i sve upropastila. Serija prati grupu srednjoškolaca u gradu Baltimoreu te je imala veliki potencijal. Nažalost, američka verzija Skinsa je slaba kopija britanske. Umjesto da se priča prilagodila američkom iskustvu, serija je pokušavala kopirati britansku verziju, ali neuspješno.

Recenzije na seriju su bile poprilično oštre, a s ocjenom 3.8 na IMDb-ju, Skins se pridružuje Velmi kao jedna od najlošije ocijenjenih serija. Iako je trebala imati više sezona, loša recepcija utjecala je na to da se serija otkaže nakon jedne sezone.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori