Izašao je novi trailer za najskuplju seriju svih vremena
Izašao je novi trailer za najskuplju seriju svih vremena

Izašao je novi trailer za
najskuplju seriju svih vremena

Najiščekivanija serija godine ujedno je postala i najskupljom svih vremena, kako je sada i službeno potvrđeno. Lord of the Rings: The Rings of Power s prikazivanjem bi trebala krenuti početkom rujna. Sada je svjetlo dana ugledao još jedan trailer koji je dao još malo dublji uvid u ono što nas očekuje.

Vizualno impresivno ostvarenje

Serija će pratiti događanja koja su prethodila dobro poznatoj trilogiji J.R.R. Tolkiena, koji je u hvaljene filmove pretvorio Peter Jackson. Fanovi će sada imati jedinstvenu priliku pratiti prošlost nekih od svojih omiljenih likova iz trilogije. U seriji će se tako naći mlađe verzije likova kao što su Elrond i Galardiel, međutim glumačka će postava biti nova. Lord of the Rings: The Rings of Power će pratiti stvaranje slavnih prstenova te uspon Saurona.

I drugi trailer koji je sada dostupan pokazuje vizualno dojmljiv svijet koji će zasigurno obradovati sve fanove ove epske priče. Serija će nas upoznati s brojnim novim likovima čiji su potezi oblikovali svijet kakav je uslijedio, i koji dobro znamo iz filmova. Kada je o vremenskom okviru riječ, serija će pratiti razdoblje od otprilike tisuću godina prije originalne radnje.

 

Nekoliko paralelnih priča i novi likovi

Lord of the Rings: The Rings of Power fokus stavlja ne nekoliko paralelnih priča stoga je još uvijek teško zaključiti kako će se radnja doista odvijati. Međutim, nema sumnje kako će se sve priče u jednom trenutku smisleno spojiti, budući da je trenutno najavljena tek prva sezona, a planirano ih je ukupno pet.

Nova serija samo je jedna od planiranih naslova koji prate priču koja je u nekom obliku već bila hit. Ove se godine tako željno iščekuje i izlazak serije House of the Dragon koja prati priču kraljevske obitelji Targaryen prije događanja iz hita Game of Thrones. Njen je izlazak na rasporedu krajem kolovoza, a od oba se ostvarenja očekuje mnogo.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori