Ljeto je iza ugla i donosi brojne izvrsne filmove koje jedva čekamo

Ljeto je iza ugla i donosi brojne izvrsne
filmove koje jedva čekamo

Iako još uvijek ne možemo reći da je iza nas, svakako netipično proljeće olakšale su nam brojne serije i noviteti na Netflixu. Ljetne mjesece zamišljamo drugačije i nadamo se nekim novim izlascima, ali filmska večer s prijateljima sigurno će biti jedan od brojnih planova. Posebice iz razloga što će čitav niz interesantnih naslova preplaviti naše ekrane. Što ćemo gledati u kinu još uvijek nismo sigurni, ali zato znamo da na streaming servise dolaze super drame, trileri i komedije!

Na listi se nalaze ljetni filmovi koji nam uskoro stižu i koje jedva čekamo pogledati u dahu.

The King of Staten Island

Jedan je od najiščekivanijih filmova ljeta onaj s kontroverznim Peteom Davidsonom u glavnoj ulozi. ‘The King of Staten Island’ govori o muškarcu u srednjim 20-im godinama koji još uvijek živi s majkom, teško se nosi sa smrću oca i jednostavno osjeća posljedice sve češćeg burnouta. Pete Davidson najčešće puni tabloide izjavama u svojim komičarskim nastupima, a film, iako nije biografija, ima i elemente njegovog života. Još je jedno ime iza kulisa – film režira Judd Apatow, redatelj najpoznatiji po seriji ‘Freaks and Geeks’ i ‘Girls’ i filmovima ‘The 40-year Old Virgin’ i ‘Knocked Up.’ Film će biti moguće iznajmiti 12. lipnja!

Da 5 Bloods

Na isti datum izlazi film jednog od najotkačenijih redatelja – Spikea Leeja. Prošle nas je godine njegov ‘BlacKkKlansman’ ostavio bez teksta, a sad publiku planira oduševiti dramom o ratu u Vijetnamu. Film prati četiri Afroamerikanca, veterane koji se vraćaju u Vijetnam kako bi pronašli svog palog vođu te obećano blago. Na tom putu suočavaju se s prirodom, ali i s moralnim kaosom koji vlada Vijetnamom. Novi hit Spikea Leeja gledat ćemo na Netflixu.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Za sve oni kojima svibanj jednostavno nije bio isti bez Eurosonga – uskočio je Will Ferrel. Na Netflix stiže njegov bizarni, ekscentrični i vjerojatno urnnebesni film ‘Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.’ Film prati Larsa i Sigirt odnosno Will Ferrela i Rachel McAdams koji predstavljaju svoju zemlju na najvećem glazbenom natjecanju i žele dokazati da je zaista sve moguće. Film bi trebao biti dostupan 26. lipnja!

Irresistible

Steve Carrel i Rose Byrne zvijezde su na koje smo već navikli gledati u popularnim komedijama, a ‘Irresistible’ režira Jon Stewart koji je poznat po humorističnoj emisiji ‘The Daily Show.’ Politička satira još je interesantnija uz činjenicu da se pojavljuje i genijalna Natasha Lyonne. Film prati političkog demokratskog stratega (Carell) koji radi na kampanji i traži mogućeg političkog kandidata u desno orijentiranom Wisconsinu. Film će biti moguće iznajmiti od 26. lipnja.

The Old Guard

Obožavatelji Charlize Theron dolaze na svoje. Nakon uloge u filmu ‘Bombshell’, glumica se vraća akcijskom žanru. Film stiže na Netflix 10. srpnja, a radi se o adaptaciji stripa koji govori o grupi besmrtnih plaćenica. Na njihovom je čelu upravo Charlize Theron kao Andy, a kad se jednom njihova tajna otkrije počinje prava krvava borba za slobodu.

Radioactive

Naslov koji nam je posebno zapeo za oko je ‘Radioactive’, film Marjane Satrapi o legendarnoj znanstvenici Marie Curie. Prvu ženu koja je osvojila Nobelovu nagradu proučavajući radioaktivnost u filmu glumi izvrsna Rosamund Pike. Film prati Curieine znanstvene prekretnice, ali i njezin osobni život i kompleksan odnos sa suprugom Pierrom kojeg glumi Sam Riley. Film će biti dostupan 24. srpnja na Amazon Primeu.

Project Power

Već neko vrijeme nismo gledali Josepha Gordon-Levitta u važnijoj filmskoj ulozi. To će se promijeniti u kolovozu kad ćemo ga gledati na Netflixu uz Jamieja Foxxa. Ariel Shulman i Henry Joost (duo poznat po filmu ‘Nerve’) režiraju ‘Project Power’ oko kojeg su se streaming giganti borili 2017. godine. O filmu se ne znaju još nikakvi detalji, ali poznato je da se radi o sci-fi trileru smještenom u Portlandu za vrijeme opsesije drogama. Gordon-Levitt glumi policajca čija je misija obuzdati drogu na ulici, ali plan mu se potpuno preokrene.

Tesla

Krajem kolovoza redatelj Michael Almereyda na ekrane nam donosi potpuno nekonvencionalnu biografiju Nikole Tesle. Film je koncipiran kao satira, a legendarnog Teslu glumi Ethan Hawke. Film će vjerojatno biti dostupan za rentanje.

Učitati još
Zatvori