Vodimo vas na jednu od najnagrađivanijih predstava Teatra Exit

Vodimo vas na jednu od
najnagrađivanijih predstava Teatra
Exit

Jedna od najnagrađivanijih predstava Teatra EXIT večeras igra na Ljetnim noćima Teatra EXIT u MUO, u 21 sat. Radi se o predstavi Balon, u kojoj publiku svaki put oduševljavaju Krešimir Mikić, Vilim Matula, Ksenija Marinković / Branka Trlin i Ana Maras Harmander /Judita Franković!

Balon na Ljetnim noćima Teatra Exit u MUO

Predstava donosi pirandelovski isprepletene paralelne realnosti koje propituju iscjeljujuću snagu glumački razigranoga storytellinga. Neka od najvećih imena hrvatskoga glumišta nastavljaju u Balonu već poznatu exitovsku tradiciju bravuroznoga glumačkog teatra u kojem do izražaja dolazi moć glumačke transformacije. Balon je predstava o Glumcu – o iluziji koju on stvara i kojom putuje sve dok se ne susretne sa samim sobom, predstava o Glumčevu identitetu, o tome za koga i zašto on uopće igra svoju igru. Tekst predstave potpisuje Mate Matišić, a režiju Mislav Brečić.

Sretnik ili sretnica u prilici je osvojiti po dvije ulaznice za večerašnju predstavu, ako pošaljete svoje ime i prezime na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila BALON do 16h kada objavljujemo sretne dobitnike. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Na žalost je večerašnja izvedba predstave otkazana zbog bolesti glumca, nagradnu igru ćemo nastaviti za drugi termin izvedbe – pratite nas da saznate termin na vrijeme!

Učitati još
Zatvori