Sjećate li se reality emisija Laguna Beach i The Hills? Stigle su na Netflix
Sjećate li se reality emisija Laguna Beach i The Hills? Stigle su na Netflix

Sjećate li se reality emisija Laguna Beach i
The Hills? Stigle su na Netflix

S trendovima dvijetisućitih vratio se jedan TV fenomen koji će mnoge podsjetiti na razdoblje u kojem su reality emisije bile tek u začecima te u kojima ni najpopularnijim tinejdžerima društvene mreže još nisu bile važne.

Bez velike najave, Netflix je na popis svojih serija dodao reality emisije Laguna Beach i The Hills, koje su žarile i palile u dvijetisućitima kad ih je prikazivao MTV.

Svi klinci su htjeli biti poput njih

Serija Laguna Beach emitirala se od 2004. do 2006. godine, a prikazivala je “stvaran život” grupe popularnih tinejdžera koji su pohađali Laguna Beach High School.

U fokusu je bio ljubavni trokut između Lauren Conrad i njezine suparnice Kristin Cavallari te Stephena Colletija koji se nikako nije mogao odlučiti između svoje djevojke i najbolje prijateljice. Ta je priča bogato popraćena ljubavnim i životnim zavrzlamama ostalih likova, a gledatelji su imali prilike vidjeti kao žive i tulumare bogati klinci iz sunčanog Orange Countyja.

Nakon što je pala zadnja klapa na snimanju serije Laguna Beach, producenti su objavili prvu epizodu spin-off serije The Hills koja je doživjela još veći uspjeh i čak šest sezona.

Stephen i Kristin

U seriju The Hills uz već dobro poznata lica, ušetali su i neki novi likovi, među kojima su bili i Heidi Montag i Spencer Pratt. Njihova turbulentna veza pobudila veliki interes kako među gledateljima, tako i među medijima koji su pratili svaki njihov prekid i ponovno mirenje.

Laguna je izrodila dvije modne zvijezde

Premda su svoju karijeru započele kao djevojke iz reality emisija, dvije protagonistice serije Laguna Beach pametno su uložile zarađen novac te sagradile pravo modno carstvo i pridobile poštovanje publike.

Lauren Conrad pokrenula je svoj modni brend ubrzo nakon završetka snimanje serije The Hills, a zatim je raširila svoje carstvo na beauty kolekciju, razne modne suradnje, kolekciju za uređenje doma te za djecu. Njezin lifestyle blog doživio je veliki uspjeh, baš kao i sve kolekcije koje je do sad izdala, bez obzira o kojem je segmentu riječ.

Kristin Cavallari svoju je modnu karijeru započela dizajniranjem cipela u suradnji s raznim velikim brendovima, a zatim je pronašla ljubav u nakitu. 2017. pokrenula je brend Uncommon James, posvećen zanimljivom nakitu pročišćena dizajna, koji je osvojio Amerikanke te producente kuće E! koji su joj ponudili unosni ugovor.

Tako je nastao popularni show Very Cavallari koji se snimao od 2018. do 2020. godine, a na kanalu E! se može gledati i danas. U fokusu reality serije je njezin biznis s nakitom te njezin odnos s djevojkama koje rade u prodavaonicama brenda Uncommon James, kao i odnos sa suprugom Jayjom Cutlerom, od kojeg se razvela ubrzo nakon snimanja. Jay i Kristin u braku koji je trajao sedam godina dobili su troje djece.

36-godišnja reality zvijezda izdala je i tri hvaljene kuharice u kojima pokazuje kako napraviti ukusna i zdrava jela za obitelj.

Oda razdoblju dvijetisućitih

Ako vas zanima kako je bilo biti mlad i popularan u dvijetisućitima, dajte šansu ovim reality emisijama koje su u svoje doba bile iznimno popularne. Uz “stvaran život” klinaca iz Orange Countyja, vidjet ćete i pregršt modnih trendova iz tog razdoblja, poput beskrajnih šalova koji su se nosili na dvostruke majice na bretelice, topova tuba te obaveznih predugačkih traperica koje su cool cure nosile uz – gumene japanke.

Foto: Profimedia, Netflix, MTV

Učitati još
Zatvori