Prvi pogled na Kristen Stewart kao princezu Dianu

Prvi pogled na Kristen Stewart
kao princezu Dianu

Kad je u lipnju prošle godine pristigla vijest da će ikonu, princezu Dianu, glumiti Kristen Stewart, malo je reći da su mišljenja bila podijeljena. Glumica, koja se proslavila ulogom Belle u Sumrak sagi, utjelovit će najpoznatije lice kraljevske obitelji u drami ‘Spencer’ redatelja Pabla Larraina.

Snimanje je nedavno počelo, a dobili smo i prvi pogled na Stewart kao Dianu i poprilično se iznenadili. Odjevena je u karakterističan outfit za Lady Di i nevjerojatno nalikuje na nju.

Nova strana Dianine priče

Britanska kraljevska obitelj oduvijek je bila u velikom fokusu svjetske javnosti, a smrt princeze Diane jedan je od najupečatljivijih događaja na svijetu ikad. O njezinom životu, ljubavi, radu i smrti snimljeno je mnogo igranih i dokumentarnih filmova. Teorije zavjere, preljubi i intrigue također nisu zaobišle priču o ovoj kultnoj ličnosti.

princeza-Diana

Nova nezavisna drama neće se baviti njezinom tragičnom smrću, već odnosima s mužem i kraljevskom obitelji. Njezino napuštanje princa Charlesa i odbijanje kraljevskih povlastica te posljedica svega toga glavna su nit vodilja ovog filma. Scenarij je napisao Steven Knight. Točan datum izlaska filma još nije objavljen, ali sudeći po prvoj fotografiji – itekako se veselimo.

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori