Ovo bi mogla biti Netflixova najbolja serija ikad

Ovo bi mogla biti Netflixova
najbolja serija ikad

Prije nekoliko godina prvi su puta europske serije zasjele na mjesto najgledanijih na streaming servisima. Sjetimo se hitova kao što je njemačka serija Dark i španjolska La Casa de Papel. Nedavno je prvi put na tron najgledanijeg sadržaja na Netflixu zasjela korejska serija, a ovacije obožavatelja diljem svijeta ne prestaju.

Serija Squid Game

Serija Squid Game nosi potpis redatelja Hwang Dong-hyuka i daje novu dimenziju klasičnoj survival drami. Radnja serije prikazuje sudionike koji sudjeluju u rizičnom natjecanju, a ono se sastoji od tradicionalnih korejskih dječjih igara. No, za svaki krug igre, natjecatelji se bore do smrti kako bi dospjeli do nove runde i osvojili ogromnu svotu novca. Iako je većina ljudi uvučena spontano u misterioznu igru, čak i kad mogu odustati od krvavog nasilja – oni to ne čine. Jer u igri sudjeluje 456 ljudi, a svaka je od tih osoba životu suočena s ogromnim financijskim problemima.

Napeti sinopsis serije privukao je pažnju milijuna gledatelja, ali ono što je održalo cijeli hype upravo su intrigantni likovi i bezbroj suludih dilema u kojima se oni nađu. Serija vrvi nasilnim i napetim akcijskim scenama zbog čega su je mnogi izbingeali u samo dva, tri dana. Šuška se već i o drugoj sezoni!

Društvene mreže ne miruju i komentari ispod clipova s YouTubea tvrde da bi ovo mogla biti Netflixova najbolja serija dosad! Slažu se i TV kritičari koji tvrde da ispod savršene doze napetosti leži priča o današnjim društvenim sustavima i vrijednostima.

Ako još niste, svakako dajte priliku novom hitu!

Foto: Netflix, screenshot

Učitati još
Zatvori