Najveće hollywoodske zvijezde u napetim TV serijama koje ćemo gledati ovog ljeta

Najveće hollywoodske zvijezde u napetim TV serijama koje ćemo gledati ovog ljeta

A Very English Scandal

Da filmski, hollywoodski glumci posljednjih nekoliko godina osvajaju publiku i u TV serijama, više nije ništa neobično, no da ćemo ovog ljeta gledati čak pet serija u kojima glavne uloge glume glumci hollywoodske A liste glumaca – to nas posebno raduje! Već sljedećeg petka moći ćete početi gledati prvu seriju s Hughom Grantom u glavnoj ulozi, dok će kralj ljeta obilježiti serija koju će htjeti pogledati svi fanovi nadnaravnog, no i serija Stranger Things i Dark.

A Very English Scandal

Za manje od tjedan dana, 29. lipnja, na male ekrane dolazi TV serija A Very English Scandal. Glavnu ulogu ima Hugh Grant koji u seriji glumi političara Jeremyja Thorpea koji je vladao tabloidima 1970-ih godina zbog optužbi za organiziranje umorstva svog ljubavnika kojeg u seriji glumi Ben Whishaw. jako nas zanima kako će Hugh Grant iznijeti ulogu, a seriju počinjemo gledati već idućeg petka!

A Very English Scandal

A Very English Scandal

A Very English Scandal

Oštri predmeti

Sharp Objects je nova HBO serija u osam nastavaka, bazirana na istoimenoj knjizi Gillian Flynn (poznatoj po bestselleru Gone Girl). U glavnoj ulozi je Amy Adams koja glumi novinarku Camille Preaker koja se vraća u svoj rodni grad kako bi napisala reportažu o ubojstvima dvije djevojčice. I dok pokušava riješiti psihološku slagalicu iz svoje prošlosti, počet će se previše poistovjećivati s mladim žrtvama… Premijera serije koju je režirao Jean-Marc Vallée (Big Little Lies) je zakazana za 8. srpanj 2018.

Sharp Objects

Sharp Objects

Sharp Objects

Yellowstone 

Kevin Costner je glumac, režiser i producent koji je možda najrelevantnija figura u Hollywoodu kada je riječ o westernima. Žanr koji ne sjeda svima lako, ovog puta dobiva nešto drugačije dramsko, kriminalističko, a usudili bismo se reći čak i triler izdanje u TV seriji Yellowstone. A sve zahvaljujući Kevinu Costneru. Seriju Yellowstone napisao je i režirao Taylor Sheridan, pisac zaslužan za scenarije filmova Hell or High Water, Wind River i Sicario. Spoj Kevina Costnera i Taylora Sheridana izgleda kao najuspješnija western formula.

Yellowstone donosi priču o vječnim, no iznimno napetim političkim spletkama, otimanju zemlje i to od strane velikih nasilnih korporacija. Kevin Costner glumi Johna Duttona, vlasnika najvećeg ranča u Yellowstone području te koji je pod neprestanim pritiskom, sve dok pritisak ne postane prejak te se stvari otmu kontroli.

Yellowstone 1

Yellowstone

Tom Clancy’s Jack Ryan

Tom Clancy je jedan od najpopularnijih pisca 20. stoljeća, autor kultnog romana Lov na crveni oktobar i lika Jacky Ryana o kome ćemo ovog ljeta gledati i seriju u osam nastavak. Naime, 31. kolovoza na male ekrane dolazi uzbudljiva dramska, špijunska serija Tom Clancy’s Jack Ryan. Amazon upravo snima seriju koja prati priču CIA agenta koji otkriva novu vrstu globalnog terorizma. Tom Clancy je autor poznat po zanimljivim zapletima, uzbudljivoj priči i mnogo, mnogo špijunskog misterija. Ulogu agenta glumi John Krasinski,dok seriju potpisuju autori Carlton Cuse i Graham Roland, a scenaristički tim vodi sam Tom Clancy.

Tom Clancy’s Jack Ryan 1

Tom Clancy’s Jack Ryan

Učitati još
Zatvori