Danas i sutra ponoć možete provesti u kazalištu na ispitnoj predstavi iz režije

Danas i sutra ponoć možete provesti u kazalištu na ispitnoj predstavi iz režije

Još danas i sutra možete pogledati odličnu predstavu Razmeđe podneva, s Elizabetom Brodić, Ivanom Čuićem i Juditom Franković Brdar u glavnim ulogama.

Predstava je zapravo Ispit iz režije V Odsjeka kazališne i radijske režije Akademije dramske umjetnosti Sveučilište u Zagrebu. Ako niste do sada stekli naviku gledajući ispitne predstave – ova će vam promijeniti čin odlaska u kazalište!

Razmeđe podneva – o čemu se radi?

Između dvoje ljudi postoji jedna zamišljena linija koju pokušavaju premostiti kako bi uspostavili bliskost, granica između voljenja i prestajanja ljubavi, života i smrti. Na brodu koji plovi u Kinu susreću se tri muškarca i jedna žena. Žena, pomislite malo što znači ta riječ? Žena. Sva bića koja su u njoj! Ona se treba prepustiti i umrijeti u rukama onog tko je ljubi. Što je u njoj? Što će nastati?. Ptice i sive ribe imaju gdje da stvore svoj dom – živicu, rupu pod korijenjem vrbe. Ali za njih četvoro nigdje se nije našlo mjesta i sad se, evo, ljuljaju na ovom brodskom mjestu usred besmislena mora. Tek u prebivalištu mrtvih, u domu mrtvih prepoznat će se.

Razmeđe podneva predstava je prvenstveno o ljubavi i suncu. Ljubavi koja nije drugo doli komedija i Suncu koje umire kao neka velika žuta životinja.

Predstava igra danas i sutra, u &TD -u u 22 sata i otvorena je za publiku!

Učitati još
Zatvori