Jesen na Disney+ platformi donosi dva nastavka omiljenih filmova
Jesen na Disney+ platformi donosi dva nastavka omiljenih filmova

Jesen na Disney+ platformi donosi dva
nastavka omiljenih filmova

Gotovo trideset godina od premijere na ekrane se vraća kultni film Hocus Pocus. Premijera dugo iščekivanog nastavka zakazana je za 30. rujan na platformi Disney+.

Film Hocus Pocus 2 okupio je izvornu ekipu filma te ćemo kao osebujne sestre Sanders ponovno imati priliku vidjeti  Bette Midler, Sarah Jessicu Parker i Kathy Najimy. Za sve su “krive” tri djevojke tinejdžerice koje su sestre Sanderson vratile u život zapalivši legendarnu crnu svijeću.

Hocus Pocus

Klasična Disneyeva animirana bajka susreće modernu romantičnu komediju

Jesen na platformi Disney + donosi još jedan zanimljiv filmski nastavak. Riječ je filmu Disenchanted, nastavku romantične komedije Enchanted iz 2007. godine. Baš kao i u prethodnom slučaju, novi nastavak je okupio originalnu ekipu pa ćemo tako ponovno imati priliku na ekranu zajedno vidjeti Amy Adams,  Idinu Menzel  Jamesa Marsdena i Patricka Dempseya.

Film

Radnja novog nastavka smještena je 15 godina kasnije, a glavne protagoniste princezu Giselle i Roberta pratimo prilikom njihove seobe u predgrađe. Ipak, život u novoj zajednici neće biti idiličan, što će našu junakinju potaknuti da poželi “život kao iz bajke”. Čarolija joj se obije o glavu, a princeza žuri spasiti svoju obitelj i svoju domovinu Kraljevstvo Andalaziju prije nego što sat otkuca ponoć.

U maniri pravog Disney klasika, filmu ne nedostaje magičnih trenutaka, a njegova premijera je najavljena za 24. studeni. Za sve one koji ga željno iščekuju donosimo trailer.

Foto: Profimedia, imdb

Učitati još
Zatvori