‘Hocus Pocus’ će nakon gotovo 30 godina dobiti magičan nastavak
‘Hocus Pocus’ će nakon gotovo 30 godina dobiti magičan nastavak

‘Hocus Pocus’ će nakon gotovo 30
godina dobiti magičan nastavak

Sistaaaahs! Ah… Kako nam je to nedostajalo. Prošlo je gotovo 30 godina od kultnog filma ‘Hocus Pocus’ u kojem su Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy postale najslavniji vještičji trio. Sada se priča o vješticama iz Salema vraća u novom ruhu. Dakle, ne radi se o remakeu filma, već o njegovom nastavku.

‘Hocus Pocus’ donosi priču o tri sestre vještice koje se nakon 300 godina, vraćaju u život. Međutim, moraju se priviknuti na 20. stoljeće u kojem je Halloween – čista zabava. Iako film nije bio uspješan kad je tek izašao, s godinama je postajao sve omiljeniji. Danas je ionako dobio status klasika pop kulture.

Hocus Pocus 2

O legendarnom nastavku priča se već neko vrijeme. Za početak, doznali smo da će ‘Hocus Pocus 2’ svoju premijeru imati 30. rujna na Disney+ streaming platformi. Disney+ posljednjih je godina također marljivo radio na produkciji vlastitog sadržaja, a rezultat su brojne hvaljene serije koje su osvojile gledatelje diljem svijeta.

Nastavak je režirala Anne Fletcher, a osim tri glavne junakinje, u filmu ćemo gledati i Whitney Peak, Liliju Buckingham i Belissu Escobedo. Što možete očekivati od nastavka i kako danas izgledaju sestre Sanderson, pogledajte u traileru u nastavku. Cuz, they’re back witches!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori