Novi trailer špijunskog filma s Jennifer Lawrence koji želimo pogledati

Novi trailer špijunskog filma s Jennifer
Lawrence koji želimo pogledati

https://youtu.be/RFtnz4IV0lI

Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) je puno toga. Predana kći koja će zaštititi svoju majku pod svaku cijenu, prima balerina koja je svoj um i tijelo dovela do apsolutnih granica i stručnjakinja u zavođenju i manipulaciji. Donosimo novi trailer ove uzbudljive filmske priče…

Novi trailer za iščekivani špijunski film Crveni vrabac

Kada zbog ozljede mora prestati sa svojom karijerom, Dominika i njena majka bivaju suočene s neizvjesnom i tamnom budućnošću. Protiv njezine volje naređeno joj je se prijavi u Sparrow School, tajnu obavještajnu službu koja obučava mlade i izuzetne ljude da koriste svoje tijelo i um kao oružje. Nakon što je prošla perverzni i sadistički proces obuke, ona izlazi kao najopasniji Sparrow (Vrabac) koji je program ikada proizveo. Naređeno joj je da zavede mladog CIA-inog operativca Nathaniela Nasha (Joel Edgerton) koji je zadužen za najvažniju obavještajnu krticu u ruskim redovima. Film je temeljen na bestseleru New York Timesa.

U glavnim ulogama su dobitnica nagrade Oscar Jennifer Lawrence, Nathaniel Nash, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, nominirana za nagradu Oscar Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker i dobitnik nagrade Oscar Jeremy Irons. Film stiže u kina distribuciji Blitza 1. ožujka 2018.

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed

Učitati još
Zatvori